HEX-CAN pomoc!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
HEX-CAN pomoc!!
Ahoj všichni koupil jsem si klon hex-can 805 a po připojení k autu funguje jenom chvíli a pak to nenalezne kabel a hlasí to zařízení usb-serial,po přečtení všech příspěvků jsem kabel opravil aby se zase hlásil jako ross-tech,ale po připojení k autu se stalo totéž jenže kabel už nelze opravit Mprog se vypíná.Pomůže mi někdo?Dík moc a všem 
Re: HEX-CAN pomoc!!
reklamuj u predavajuceholudva píše:Ahoj všichni koupil jsem si klon hex-can 805 a po připojení k autu funguje jenom chvíli a pak to nenalezne kabel a hlasí to zařízení usb-serial,po přečtení všech příspěvků jsem kabel opravil aby se zase hlásil jako ross-tech,ale po připojení k autu se stalo totéž jenže kabel už nelze opravit Mprog se vypíná.Pomůže mi někdo?Dík moc a všem

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
da sa nejak mprogom a zalohovanim epromky v hex cane predist dodrbaniu kabla? alebo je to take tajne ako chiptuning?P píše:Tak,tak...keď boh dááá tak aj motyka streli.kevino píše:tak uz len trhni a tahajP píše:Už sem mu hodil zachrané laso.![]()
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Odpoj na chvilku baterku vždy my to pomohloforgacl píše:ahoj machri,
potrebujem pomoct, na SUPERB 2005 zrazu nefunguje vo VAG COM kanal 46 (komfortka). Origo kabel od Svobody a VAG COM 805.04 CZ. Predtým som pouzil klon, ktorý mi zlyhal prave pri nacitani 46-tky. Mohol som nieco dodrbat s tym debilnym klonom kabelom?.![]()
Nezakodujem nic????DworiBak píše:Odpoj na chvilku baterku vždy my to pomohloforgacl píše:ahoj machri,
potrebujem pomoct, na SUPERB 2005 zrazu nefunguje vo VAG COM kanal 46 (komfortka). Origo kabel od Svobody a VAG COM 805.04 CZ. Predtým som pouzil klon, ktorý mi zlyhal prave pri nacitani 46-tky. Mohol som nieco dodrbat s tym debilnym klonom kabelom?.![]()
SUPERB 1,9 TDI 96kW/122 kW,