vyhořelý KKL-USB kabel-opraveno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vyhořelý KKL-USB kabel-opraveno
k čemu je tato součastka(je na ní napsáno L 7) a co je to vlastně za součastku a pokud by mi někdo objasnil proč se mi to vyhořelo používam ho přes dva roky včera jsem ještě večer dělal předvstřik s TDI grafem a dneska už nejde 

Naposledy upravil(a) Rybízek dne 16 pro 2008, 14:10, celkem upraveno 2 x.
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dawe dík za foto BTW je tu někdo kdo si troufne na opravu ??? samosebou aby to mělo při dnešní ceně kabelu smysl !
je na tom napsáno L7 a v tíštáku označeno Q2 jinak tam je stejných součastek ještě 6 a to na pozicích Q1-Q7 všechny maj nasobě napsáno L7
je na tom napsáno L7 a v tíštáku označeno Q2 jinak tam je stejných součastek ještě 6 a to na pozicích Q1-Q7 všechny maj nasobě napsáno L7
Golf II TDi
Golf II TDi
dalo by se to odhadnout podle toho,na kterej kolík konektoru je tranďák přímo napojenej,potom podle jiného dostupného schematu.ty vstupy do převodníků budou pravděpodobně podobný,schema na převodník elm327 najdeš na www.elmelectronics.com ,jdi od kolíku k tvýmu tranďáku,bude to stejný.......pokud to nepomůže,oprav to normálka krumpáčem 

- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vyletoval jsem jeden dobrej zjistil jsem že to umí měřit muj volt metr. přiletoval jsem na něj nožičky a podel tohodle obrazku na kterým je defacto stejnej smd tranzistor jsem to zastrkal do NPN a rozvítilo se na mě 422 když jsem to zkusil do zapojeni PNP tak se nic neukázalo.

takže to bude asi opravdu NPN a to 422 by měli být mA
takže když zachovám pouzdrou tak by to měl být tento smd
BC817-25
N
45V
800mA
0.25W

takže to bude asi opravdu NPN a to 422 by měli být mA
takže když zachovám pouzdrou tak by to měl být tento smd
BC817-25
N
45V
800mA
0.25W
Golf II TDi
Golf II TDi
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
takže se to podařilo takže všem zučastěným Moc děkuju
kabel zase maka jak fík
BTW co mohla byt příčina je možne že je to opotřebováním nebo na to muže mít vliv to že jsem jsem si poslední dobu hral s latency time ?? nebo napada někoho příčina ????
Ještě jednou díky za pomoc a trpělivost a pokud se někdy střetnu osobě vwphun tak u mě maš chutný nápoj
kabel zase maka jak fík
BTW co mohla byt příčina je možne že je to opotřebováním nebo na to muže mít vliv to že jsem jsem si poslední dobu hral s latency time ?? nebo napada někoho příčina ????
Ještě jednou díky za pomoc a trpělivost a pokud se někdy střetnu osobě vwphun tak u mě maš chutný nápoj

Golf II TDi
Golf II TDi