Octavia I combi, autě sám 3/4 nádrže, zimáky 195, IC částčně zakrytej. Měřeno na 4 a 5st, takže jen jedno řazení.
Takže 100-200km/h 16sec.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Se chystám na nějaký videa, jenže na to musí být 2, jinak je to na prd.Stiwo píše:Skoda mohlo by to byt zaujimave.Kornout píše:Ruce mám jen 2Stiwo píše:Vydeo by nebylo?a I-phone video neumí
Na predoslom softe som mal cez VAG zrychlenie 7,5 co je presne. A teraz mam vacsi vykon, priebeh uplne iny..auto ide lepsie a na GPS 7,9s. Cize myslim si min pol sek je to zabrzdene. Vsak to vidis ako reaguje ked pridas, na gps mas napr 60 a real uz mas 80Jim píše:rik18: čím to měříš?
já používám GTx v mobilu, spolupracuje s GPS modulem...rovněž mám pocit, že to měří trochu zpožděne, neboť na sprintech mám vždy lepší časy...
Skus si nastavit 100-200 kolko ti to ukaze. Tam by to mohlo byt aj presne pretoze zrychlenie nie je take ako pri mensich rychlostiach a GPS by malo stihat. Zmeriam zajtra a napisemJim píše:riki18: na GPS jsem měl toto(opisuji z mobilu)
0-100km/h - 7,5sec
0-400m - 15,3sec
0-400m - 151, 0 km/h
taky si myslím, že to má cca 0,4-0,5sec zpoždění, neboť na sprintech bývám vždy o min. 0,4sec rychlejší...
Vsetko vo zdravi hlavneJim píše:vše změřím a do konce roku podám vyčerpávající info...