Utržená žhavící svíčka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Utržená žhavící svíčka
Při výměně svíček se mi podařilo tři vyndat a čtvrtá mi praskla pod šestihranem,takže svíčka je celá,ale točí se jen matka.Kdo má nějaký zaručený postup jak s ní ven nebo by byl ochoten to udělat?Díky 
Seat toledo AFN,bylo,teď BMW 330d a služebák Octavia 4x4 bls zatím cca 145ps 
-
slovacek.milos
- Aktivista
nějaké odvrtávání a vytahováky, to jsem snad nikdy neuspěl a ještě jsem dojebal hlavu že skončila u brusiče
nevětší úspěch jsem měl s ceočkem ze se mi podařilo navařit šroub, pak sprej na povolování šroubů,
nebo hodně povařit ten nadvařený šroub a jak si žhavič předává teplo mírně povoluješ a pink jde ven miloš
nevětší úspěch jsem měl s ceočkem ze se mi podařilo navařit šroub, pak sprej na povolování šroubů,
nebo hodně povařit ten nadvařený šroub a jak si žhavič předává teplo mírně povoluješ a pink jde ven miloš
mě se stalo něco podobného,akorát na jtd,podailo se mi vyšroubovat žhavič,ale to co má žhavit zustalo dole je to tam asi nějaký rozpečený,do valce to nespadlo,zustalo to zakouslí vtom místě kde má být,,myslel sem že to vytlačí komprese ven když to nastatuju,ale ani prda,drží jak přilepený,co stím?hlava dolů?jinak sorry že se se*u do topicu,nechtěl sem zakladar další 
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Můj otec to odvrtává s téměř 100%ní uspěšností. Přípravek na přesné vedení vrtáku a je to.slovacek.milos píše:nějaké odvrtávání a vytahováky, to jsem snad nikdy neuspěl a ještě jsem dojebal hlavu že skončila u brusiče
- Bugs.Bunny
- Aktivista