Dneska mi jeden debil nedal prednost a ja abych ho nesejmul celne tak jsem to strhnul,sice jsem se mu vyhnul ale sejmul jsem dalsi 3 auta.No vysledek je takovej ze policie dala 100% vinu jemu,takze plneni jde z jeho pojistky ale muj milovanej pašiček kteryho jsem si minuilej rok dovezl z nemecka daval ho dokupy a pečoval o nej je na hadry
Celej rok jsem se tesil na zimu az budu jezdit na hory a 4kolku poradne otestuju a ted tohle
Ted si lamu hlavu co mam delat.On mel pojistovnu TRIGLAV a ja ma takovej pocit a dost velkou obavu ze me pekne ojebou tak jako se mi to stalo s podnikatelskou pojistovnou.Nabizej sice laciny pojisteni ale podle toho asi plnej.
A proto se vas ptam....nemate nekdo s touhle pojistovnou nejaky zkusennosti???Jak plní, na co si dat bacha a jak postupovat¨aby se mnou nevydrbali?Spravovat v autor.servisu je asi blbost vzhledem k tomu ze je to 9 let stary auto a kdyz odectou amortizaci tak bych jeste musel asi pekne doplatit,proto to asi budu muset resit rozpočtem.
Zaroven vas prosim jestli nekdo nemate nejaky veci na B5 .Jen zbezne co jsem koukal.....oba př.blatniky,naraznik,svetla s mlhovkou,blikace,chladičovku,ramena(to je asi blbost,lepsi asi novy),nadoby na ostř a servo,řízení,15ctku disk,čelni okno asi chladiče a hodne dalsi drobnosti ze predku.
Diky moc za pomoc i rady
Joa nemate nekdo zkusennost jak je to s pujcenim nahr.vozu nez to moje dam dohromady???...._Pry by to melo jit pujcit a mela by to taky platit pojistovna z jeho rucení....nevite jak to je?diky