nabourany passat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

patrik.kloucek
Aktivista
Odpovědi: 0

nabourany passat

Příspěvek od patrik.kloucek »

ahoj kluci....neviom jestli to sem patri ale nejak nevim kam to zaradit takze se omlouvam preedem za (offtopic)
Dneska mi jeden debil nedal prednost a ja abych ho nesejmul celne tak jsem to strhnul,sice jsem se mu vyhnul ale sejmul jsem dalsi 3 auta.No vysledek je takovej ze policie dala 100% vinu jemu,takze plneni jde z jeho pojistky ale muj milovanej pašiček kteryho jsem si minuilej rok dovezl z nemecka daval ho dokupy a pečoval o nej je na hadry :cry: :cry: :cry:Odhad skody je 80 000kč :bang:
Celej rok jsem se tesil na zimu az budu jezdit na hory a 4kolku poradne otestuju a ted tohle :x
Ted si lamu hlavu co mam delat.On mel pojistovnu TRIGLAV a ja ma takovej pocit a dost velkou obavu ze me pekne ojebou tak jako se mi to stalo s podnikatelskou pojistovnou.Nabizej sice laciny pojisteni ale podle toho asi plnej.
A proto se vas ptam....nemate nekdo s touhle pojistovnou nejaky zkusennosti???Jak plní, na co si dat bacha a jak postupovat¨aby se mnou nevydrbali?Spravovat v autor.servisu je asi blbost vzhledem k tomu ze je to 9 let stary auto a kdyz odectou amortizaci tak bych jeste musel asi pekne doplatit,proto to asi budu muset resit rozpočtem.

Zaroven vas prosim jestli nekdo nemate nejaky veci na B5 .Jen zbezne co jsem koukal.....oba př.blatniky,naraznik,svetla s mlhovkou,blikace,chladičovku,ramena(to je asi blbost,lepsi asi novy),nadoby na ostř a servo,řízení,15ctku disk,čelni okno asi chladiče a hodne dalsi drobnosti ze predku.
Diky moc za pomoc i rady
Joa nemate nekdo zkusennost jak je to s pujcenim nahr.vozu nez to moje dam dohromady???...._Pry by to melo jit pujcit a mela by to taky platit pojistovna z jeho rucení....nevite jak to je?diky :roll:
Naposledy upravil(a) patrik.kloucek dne 08 led 2009, 23:55, celkem upraveno 1 x.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

to mi je luto, ale hlavne ze si cely. Drzim palce, aby si Ti poistovna vsetko uhradila a Pasik zase behal ako ma ;)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
patrik.kloucek
Aktivista

misoVW píše:to mi je luto, ale hlavne ze si cely. Drzim palce, aby si Ti poistovna vsetko uhradila a Pasik zase behal ako ma ;)
Diky moc....celej jsem....sice me bolí za krkem a blbe se mi toci hlavou ale mohlo to byt horsi.Jeste ze tam nesel nikdo po tom chodniku kam jsem odhodil zaparkovanou vectru(urazil jsem ji predni kolo)...letela cca 7m a zrusila pritom dalsi auto ....od ni jsem se odrazil a pres silnici a pomlatil dalsi 2 auta....no hruza...jeste ze to dopadlo takhle.....A frajerova auta co za to mohl jsem se ani nedotknul.Zato dalsi 4 nevinny co to mely zaparkovany pred fabrikou a delaj za 9čistyho jsem ty auta pomlatil.Je mi z toho smutno. :(
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Triglav ti nezávidím zjisti si kde maj pobočku myslím že nejni ani v Praze místo kde by fotily zrušený auta nechci strašit ale jednou nám přijel fotit od Triglavu člověk co tomu ani za mák nerozuměl a nechal si posílat formuláře faxem aby měl co vyplňovat snad se zlepšily no hlavně že jsi celej...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
harri777
Sběrač informací

Příspěvek od harri777 »

hlavne ze si o.k auto sa spravi
moose
Přispěvovatel

Příspěvek od moose »

s triglavem mám dobré zkušenosti, narozdíl od ČPP jsou dobří...
OOOO A4 avant 2,0 TDI BLB-oun motor
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no hlavně že lítaly jenom plechy ;)

jinak bych bejt tebou spálil pojistku na palivový relé
a říkal že auto nejde nastartovat

taky si zajdi do servisu VW a zažen si starej silemblok na motor
a rozmlat ho lkadivem a namontul
a eště bych si okobně posunul zámky dveří
aby šli blbě otevírat všechny dveře
a vem (pokud nemáš šíbr)
prkno a kladivo a udělej si sekeru do střechy
aby to vypadalo že je to totálka ;)

ovšem pokud toi není nafocený pojištovnou

pokud je tak to nedělej a polad jenom ty zámky
a likvidátorovy tvrd že je pohnutá kastle

pozor pojistné podvody sou trestné !!!!!
a toto není návod na jeho realizaci
ani tím nikoho nenavádím
Naposledy upravil(a) bombastiq dne 09 led 2009, 20:03, celkem upraveno 1 x.
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
karlito
Sběrač informací

Příspěvek od karlito »

Zdarec,Triglav plní asi jak Česká poj. mám to vyzkoušené jo a amortizace bude velká je to slabej rok a záleží na najetých km(aspoň co je teda na budíkách :) ) Každopádně to vem na rozpočet. Hlavně že si celej. (LOL)
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

ahoj,pokud cheš přední světla s mlhovkou+blikače mám,když tak SZ
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Mám řízení, nádoby na ostřikovač a servo, čelní okno, disk a nejaké plastíky a drobnosti z předku taky najdu.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
pepiknet
Přispěvovatel

Příspěvek od pepiknet »

jak píše bombastig,zkus to uhrát na tu totálku a na pohnutou kastli,dostaneš nějaký peníze a koupíš druhý auto,podle mě je to lepší řešení než spravovat bouraný,už to nikdy nebude vypadat jako předtím a nikdo neví co se tam kde pohlo abys jěště nedal víc peněz do opravy než do druhýho auta,hlavně ted když šli všechny auta tak rapidně dolů
SEAT Toledo II,1.9 TDI AHF 81kw,EGR off
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

S tryglav mám svou zkušenost , o mého golfa se otřel chlap s pasátem , z pojišťovny přijel likvidátor který dělá stavby . Tak aspoň nafotil i to co jsem už na autě měl , a pak nic nikdo se neozíval , tak jsem volal pořád se vymlouvaly chtěly kopie technyčáku a všeho možnýho i když už to jednou měly . Pak se jim nelíbila cena na faktuře ze servisu a že nemají na servis tel a nemůžou se dohodnout přitom na kopii byl tel perfektně čitelný . Po čtyřech měsících mě došla trpělivost našel jsem meil na generálního řiditele pojišťovny , napsal jsem mu stížnost a byl jsem překvapen hned druhý den mě odpověděl že to osobně prošetří a do týdne jsem měl peníze . Jinak práce + lakýrnický matroš 100% , díly 50% na 7 letý auto .
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

no jo lepší je holt totálka ;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
patrik.kloucek
Aktivista

bombastiq píše:no jo lepší je holt totálka ;)
no ja nevim ted mi zas znami ze servisu tvrdil ze kdyz mi udelaj totalku tak sice dostanu nejaky penize ale pak mi od toho dectou cenz dilu co jsou ok a ze to pak na tom prodelam majlant (wallbash) :roll: Sakra ja se na to vy...ru...razem je takovejch starosti jako bych nemel nic jinyho na praci.....a co je nejhorsi...jsem bez auta a nedojedu ani do ty debilni pojistovny natozpro dily.A nejvic me sere ze jsem v tom nevinne. :x
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Neviem, ked som robil v servise, a ked priviezli havarovane auto, na druhy den prisiel poistovak a ked povedal ze je to totalka, vzdy dostal majitel menej penazi ako stala oprava. Ked to bolo na opravu, poistovna vsetko preplatila. Ked Ti to daju ako totalku, tak iste prerobis! Nechaj to vsetko tak, nic nefinguj (ked tak ibe to ze to nejde nastartovat) a daj to nejakemu znamemu do servisu. Ak by si mal aspon trochu znsmeho poistovaka, tak je to ideal a mas vyhrane. Ozaj airbagy mas strelene?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“