Kdy přestávají startovat auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdy přestávají startovat auta
Nedávno jsem jsem četl jeden dobrej mejl o teplotě a jejího vlivu na člověka a vše okolo...... Vytáhl jsem z celého mejlu jen pár řádků k posouzení:
5st.C - přestávají startovat Italské vozy
0st.C - přestávají startovat Francouzské vozy
-15st.C - nestartují Německé vozy
-30st.C - RUsové na Sibiři si zapínají košile u krku
tak jaké zkušenosti máte VY?????????
5st.C - přestávají startovat Italské vozy
0st.C - přestávají startovat Francouzské vozy
-15st.C - nestartují Německé vozy
-30st.C - RUsové na Sibiři si zapínají košile u krku
tak jaké zkušenosti máte VY?????????
Je lepší smrdět naftou, než korunou!!!!
cca 2 roky zpátky pokus bez žhavení moje octavie co měla najeto 320tis -24* po cca 3sek točení chytla 2 vteřiny blekotala a pak se to srovnalo na normální otáčky podotýkám pro rýpaly že to bylo na slovensku
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Osobně si myslím, že pokud je motor a elektrika ve správném technickém stavu, není teplota vůbec důležitá.
I při velmi nízkých teplotách musí motor naskočit napoprvé, když mám kvalitní palivo a dobrý motor a baterku.
Já jsem nikdy neměl problém.
I při velmi nízkých teplotách musí motor naskočit napoprvé, když mám kvalitní palivo a dobrý motor a baterku.
Já jsem nikdy neměl problém.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
volové bejvalka byla zo slovenska jinak aqvacity poprad je super i při -10netopier píše:ajajaaaajSlavkov píše:... spíš bych tipoval zásuvky, které nekopou, ale...netopier píše:ladasi ty dako casto chodis na SKrobis distribucnu siet?
![]()
![]()

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower