Kolísavý start PDčka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kolísavý start PDčka
Chtěl bych se zeptat,když ráno startuju auto,tak sice chytne,ale jakoby ne na všechny 4 válce,asi po 2-3 sec. se to srovná a jede jak má.Opakované žhavení na to vliv nemá.Když mám cca půl nádrže a méně,tak po otočení klíčku se v motorovém prostoru ozve takové pěnění kapaliny,jakoby se něco plnilo,může to být filtr?Žhaviče jsou nové cca 2 měsíce-Bosch duratherm.Filtr je měněný před 8 tis.Baterka už něco pamatuje,ale tyčinka vevnitř baterky je zelená a při startu nejde pod 9V.Když je motor zahřátý,startuje na otočení bez záškubu.Můžete mi někdo poradit čím by to mohlo být?Děkuji
Máme doma dvě PDčka, jedno co má najeto necelých 50tis, to startuje od novoty v zimně divně, teď jak je mráz v garáži asi -4, tak jakoby startér dost pomalu točí ale motor chytí, sice mlátí, ale za moment jde normálně. Druhý mám já, najeto necelých 20tis. Teď v mrazech taky pomalejší start, pomaleji točí startér, ale hned chytí, asi do dvou vteřin už běží a jde dobře, občas si ale trošku trhne. U PDček si myslím, že ty starty nejsou nijak moc extra nejlepší.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Luke píše:Máme doma dvě PDčka, jedno co má najeto necelých 50tis, to startuje od novoty v zimně divně, teď jak je mráz v garáži asi -4, tak jakoby startér dost pomalu točí ale motor chytí, sice mlátí, ale za moment jde normálně. Druhý mám já, najeto necelých 20tis. Teď v mrazech taky pomalejší start, pomaleji točí startér, ale hned chytí, asi do dvou vteřin už běží a jde dobře, občas si ale trošku trhne. U PDček si myslím, že ty starty nejsou nijak moc extra nejlepší.
Nevím,mělo by to chytnout na drc si myslím
taky tak, u -16 jsem myslel, že to ten startér ani neroztočí, ale chytl krásně.Luke píše:Já myslím, že tak dobře a hladce to nemůže startovat jako při teplotách nad nulou. Někdo taky říkal, že olej je v mrazu jako džem. A vše je zmrzlý, startér atd. Mně to chytá nadrc, ale pomaleji zatočí startér.
VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
Re: Kolísavý start PDčka
Tohle nám dělaj všechny služební 1.4tdíčka. Taky by mě zajímalo, co to je za potápěčeDeivid píše:...po otočení klíčku se v motorovém prostoru ozve takové pěnění kapaliny,jakoby se něco plnilo,může to být filtr?...
Oct asv 2000, DieselPower
To je podavaci cerpadlo,ne?Pája 19 píše:Tohle nám dělaj všechny služební 1.4tdíčka. Taky by mě zajímalo, co to je za potápěčeDeivid píše:...po otočení klíčku se v motorovém prostoru ozve takové pěnění kapaliny,jakoby se něco plnilo,může to být filtr?...
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
tak tak, v nádržitom133 píše:To je podavaci cerpadlo,ne?Pája 19 píše:Tohle nám dělaj všechny služební 1.4tdíčka. Taky by mě zajímalo, co to je za potápěčeDeivid píše:...po otočení klíčku se v motorovém prostoru ozve takové pěnění kapaliny,jakoby se něco plnilo,může to být filtr?...
VW Passat B5,5 AVF, PD 96kW
jo je,ale slyšet to jde od motoru to pěnění plnění....TomasH píše:tak tak, v nádržitom133 píše:To je podavaci cerpadlo,ne?Pája 19 píše: Tohle nám dělaj všechny služební 1.4tdíčka. Taky by mě zajímalo, co to je za potápěče