Audi 80 špatně jede

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rada
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Audi 80 špatně jede

Příspěvek od rada »

Ahoj, potřeboval bych poradit. Jedná se o Audi 80 Coupé 2.3i. Auto jde špatně nastartovat a když chytne,tak nedží volnoběch a špatně jde do otáček. Z výfuku jde dým jak z traktoru a strašně to smrdí. Sázel jsem to na nedostatek vzduchu, ale zdá se to být v poho? Nevíte někdo co s tím? Nemá někdo náhodou nějaké schéma zapalování či schéma celého systému vstřikování? Jedna se o Bosch KE Jetronic 3.2. Předem díky.
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

asi blbej dotaz nemas preskocenej rozvodak ?
Děděk
Přispěvovatel

Příspěvek od Děděk »

nemáš v háji katalyzátor?
SHARAN AUY 2002
rada
Přispěvovatel

Příspěvek od rada »

Tak chlapi tyhle zaklady mam zmakly. Prosel jsem uz snad vse,ale porad to nedrzi volnobech a hodne to kouri do cerna. Jako by to melo malo vzduchu,ale vse se zda byt v poho. Nemate jine zkusenosti co s tim?
Indi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Indi »

Typnul bych to na rozdělovací hlavu vstřikováni KE Jetronicu.U starších vozu celkem běžné,stratí těsnost na těch gumičkách ve vnitř.Měl jsem stejný problém,po výměně gumek a seřízení vše OK.
ROpa
Nováček

Příspěvek od ROpa »

rada píše:Tak chlapi tyhle zaklady mam zmakly. Prosel jsem uz snad vse,ale porad to nedrzi volnobech a hodne to kouri do cerna. Jako by to melo malo vzduchu,ale vse se zda byt v poho. Nemate jine zkusenosti co s tim?
ten isty problem, natocit to slo ale chod uplne chcipajuci na volnobeh, otacky kolisave nenormalne, mal som dojem ze niekedy ten motor uz chcipol tak siel nerovnomerne. Do otacok hruza a co kilometer to liter beznzinu, bola to 1.8s, cierny dym z vyfuku, ked das dole vzduchovy filter a pozries co robi striekacka tak to nepripominalo beznzinovy opar ale normalnu sprchu ktora tam sprchoval straaaaaaaaaasne vela benzinu, klapka zaliata...
robili sme s tym vsetko mozne, lambda, druhe vstrekovanie, nic... potom sme si vsimli ze ked odpojis RJ motora na minutu a zapnes ide to vacsinou par minut-hodin dobre. V Bosch servise u janegu v N.M. to potom spravili a chyba bola v kabloch k R.J.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“