Peugeot HDI

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jojco
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Peugeot HDI

Příspěvek od jojco »

caute

neviete niekto kde maju riadiace jednotky BOSCH HDI ulozene informacie o imme ??? ci len v seriovej pamati alebo aj vo fleske??
jojco
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jojco »

neviete niekto ci moze u HDIcka chyba snimaca tlaku paliva sposobit to ze motor nepojde nastartovat??????
Phantom.one
Nováček

Příspěvek od Phantom.one »

jojco píše:neviete niekto ci moze u HDIcka chyba snimaca tlaku paliva sposobit to ze motor nepojde nastartovat??????
Chyba snimace tlaku turbodmychadla? (znam ... mel jsem moooockrate) ... tato chyba se ale sama vymaze behem 24 hodin ... Sam jsem tuto chybu mel asi nejmene 10krat. Slo o nedostatecny ci prislis vysoky tlak v turbodmychadle ... cca na setinku vteriny ... na jizde se to ale nikdy neprojevilo. Reseno v jednom nejmenovanem autorizivanem servise ... petkrat vymena snimace ... pote nove turbo a potom uz jsem mel klid ...

Dej mi vedet ... jsem zvedav zda tuto chybu nemam (nemel jsem) sam.

Diky za odpoved

TOmas
307SW 1.6HDi 110k ... 09/2005
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Phantom.one píše:
jojco píše:neviete niekto ci moze u HDIcka chyba snimaca tlaku paliva sposobit to ze motor nepojde nastartovat??????
Chyba snimace tlaku turbodmychadla? (znam ... mel jsem moooockrate) ... tato chyba se ale sama vymaze behem 24 hodin ... Sam jsem tuto chybu mel asi nejmene 10krat. Slo o nedostatecny ci prislis vysoky tlak v turbodmychadle ... cca na setinku vteriny ... na jizde se to ale nikdy neprojevilo. Reseno v jednom nejmenovanem autorizivanem servise ... petkrat vymena snimace ... pote nove turbo a potom uz jsem mel klid ...

Diky za odpoved

TOmas
myslím že tu byla původně řeč o snímači tlaku paliva :) a ten by neměl při špatně vyhodnoceném tlaku dovolit nastartovat
Phantom.one
Nováček

Příspěvek od Phantom.one »

pett píše:
Phantom.one píše:

Diky za odpoved

TOmas
myslím že tu byla původně řeč o snímači tlaku paliva :) a ten by neměl při špatně vyhodnoceném tlaku dovolit nastartovat
sak jsem se zmilil ... omlouvam se ... nebo ne? tlak paliva? (atmosferickej asi nebude co?)
307SW 1.6HDi 110k ... 09/2005
bepa
Přispěvovatel

Příspěvek od bepa »

težko říct na renckách to 100pro nejde nastartovat,ale měl jsem peugeota 406 HDi a odchazela mi v nemecku pumpa v nadrži jel jsem s karou a auto skubalo a neslo vytočit přes 3000 ot v kopci nestíhalo dodávat naftu tudíž nemohl být dostatečný tlak,takže :? :? :? ale pořad to jelo
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“