WAG - COM 4.09
Moderátoři: šulda, Moderátoři
WAG - COM 4.09
Ahoj lidičky, vím, že je to tu již okoukané a stokráte popsané, ale přeci mi to nedalo.Potřeboval bych zda mi kdosi poradí, kde vzít CZ WAG - COM 4.09.Jelikož chci začít pracovat s diagnostikou, jsem vděčný za jakoukoliv pomoc v tomto oboru.Pro začátek jsem si koupil kabel Fast K - COM KKL kompatibilní s VAG.Nepotřebuji nic složitého, jen diagnostikovat závadu, vymazat paměť chyb a smazat servis na palubce.Mám Fábii r.v. 2005, s motorem 1,4 16V a B5 Passat r.v. 98.Děkuji za pomoc.Příjemný den Všem.PS:Někde jsem se dočetl o denním svícení.Soft zásah a je to.???
Nechápu a nechápu.........Chjo
Re: WAG - COM 4.09
409 je ti na nic podivej se na tu hackerrusia je tam 304 ihr ten funguje dobře.moloko píše:Ahoj lidičky, vím, že je to tu již okoukané a stokráte popsané, ale přeci mi to nedalo.Potřeboval bych zda mi kdosi poradí, kde vzít CZ WAG - COM 4.09.Jelikož chci začít pracovat s diagnostikou, jsem vděčný za jakoukoliv pomoc v tomto oboru.Pro začátek jsem si koupil kabel Fast K - COM KKL kompatibilní s VAG.Nepotřebuji nic složitého, jen diagnostikovat závadu, vymazat paměť chyb a smazat servis na palubce.Mám Fábii r.v. 2005, s motorem 1,4 16V a B5 Passat r.v. 98.Děkuji za pomoc.Příjemný den Všem.PS:Někde jsem se dočetl o denním svícení.Soft zásah a je to.???
Soft zásah a je to- jde jen třeba u octavia 2 nebo golf 5 atp. u tvejch bohužel předělat.
-
- Sběrač informací
Jak zní přesně označení verze toho tvého VAG-COMu? Musí mít na konci za číslem verze písmeno "S". Pokud je tam "U", "US" nebo "UD", tak se jedná o verzi, která vyžaduje kabel s HW-klíčem, tj. HEX-xxx nebo KEY-xxx.Matrix píše:Tak jsem dneska nainstaloval VAG-COM 409.0 a na obyč kabelu do COM portu sem to nerozběhal jak jste mi psali. Chce to asi ten HEX.
Tady máš link na VAG-COM 409.1S, která 100% s obyčejným kabelem fuguje:
http://www.ross-tech.net/vag-com/downlo ... e4091s.exe
Jinak samozřejmě souhlasím s lakem. Kup si rovnou HEX-CAN-USB, nebudeš litovat. Současná nabídka je asi následovná:
a) klon, který běhá jen s anglickými mutacemi a to max. do verze 505 za 4.500,- Kč u Jenčovského,
b) neorigo verze z motordiagu, funguje s českými i anglickými verzemi 409 až 512.4 včetně, cena 4.190,- bez DPH, z toho lze ještě 5% sleva,
c) originální verze s licencí, která běhá se všemi anglickými a českými verzemi, včetně nové 607.2 - u motordiagu za 7.990,- Kč bez DPH, opět ještě možná sleva 5%,
d) poptej se u některého z domácích kutilů, např. lakeho, který ti rád udělá nabídku na samodomo-klon na míru.
Jejda, díky moc za radu, mám tam právě "U" neveděl sem že to takhle je. Tak teď už je všechno OK. Jinak ohledně toho kabelu, mám kabel za 1.200,- a jelikož jsem amatér a používám diagnostiku jen pro osobni potřebu na svém voze, ta se mi do toho nechce cpát zase zbytečně moc peněz, ale každopádně díky za tip.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km