jihomoravský BRNO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jihomoravský BRNO
autoelektronika, diagnostika, motortester...profi vybavení...
oprava A8
abych se přiznal tak čtrnáct dní jsem čekal než mě tento pán přijal...a opravdu se vyplatilo. Můj známí měl neřešitelný problém s A8 v Brně to měli na opravě v Rosu v Porsche a v dílších opravnách a nikdo nic. Tady to bylo sice taky drahý ale ale konečně to někdo opravil, hlavně jsem viděl snad nejsložitější motortester v akci s někým kdo tomu rozumí a vysledek se dostavil. musím takto poděkovat ale snad už vás nenaštívíme...Ne že bych nechtěl ale nerad platím opravy... ještě jednou dík
za kvalitu a znalosti se platí nediv se normální jev hlavně že je opraveno a spokojenost na duši...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jsem taky rád když se ma tom tak zamyslím tak byl ze všech co to řešily skoro nejlevnější. Vzal si to řekl druhý den verdikt co to bude stát a jestli chcem nebo ne. opravil a pak jsme se domluvily ješte na dlaší věci a vše v pohodě.Jinka jinde to byla raketa za opravu něčeho co vůbec neopravily a chtěli hromadu peněz... chápů že to vybavení neco stojí a havně ty zkušenosti. Jako fakt takový veci se pohromadě jen tak nevidí a to se trochu o auta a diagnostiku zajímám....
no vidíš zase na druhou stranu slušnost je když něco neopravím říct si jen minimální náklady a ne účtovat raketu jako to umí značkový servisy...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
je to asi tak... vžij se do jejich kůže v práci dostáváš X peněz zakazníky neřešíš a jeslti na opravu maji nebo ne ti taky je jedno a jak brečí tě nazajímá, týden se tam s tím sereš až tě to přestane bavit tak řekneš že nevíš napišeš do zakázky nějaký nesmysl a X hodin tisic korum hodina nic nedělání..Zákazník zaplatí raketu třeba dvacet tisíc atd..nic neopraveno a tobě je to jedno stejně víc nedostaneš. Žádný starosti s čistou hlavou dom a zítra zas do práce a ještě vymeníš hromadu dílu zbytečně a vše zaplatí....Tak to asi někat tam bude chodit.....Musíš se zeptat někoho kdo tam dělá....
Re: PORSCHE
proto se vyhazuje a dává se tam jednohmota?tommi 81 píše:Ohledne toho PORSCHE-netusili ani takovej "evergreen"jako tarokovani rid.jednotky kvuli spatne dvojhmote pri zastavovani,bezny problem u AHF.Soukromnici zabyvajici se TDI to na tebe vysypou hned.

GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW?