jihomoravský BRNO

Opraváři - dejte o sobě vědět! :-). Každou chvíli potřebuje někdo pomoci s autem.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
gerii
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jihomoravský BRNO

Příspěvek od gerii »

autoelektronika, diagnostika, motortester...profi vybavení...
tom-rs
Sběrač informací

oprava A8

Příspěvek od tom-rs »

abych se přiznal tak čtrnáct dní jsem čekal než mě tento pán přijal...a opravdu se vyplatilo. Můj známí měl neřešitelný problém s A8 v Brně to měli na opravě v Rosu v Porsche a v dílších opravnách a nikdo nic. Tady to bylo sice taky drahý ale ale konečně to někdo opravil, hlavně jsem viděl snad nejsložitější motortester v akci s někým kdo tomu rozumí a vysledek se dostavil. musím takto poděkovat ale snad už vás nenaštívíme...Ne že bych nechtěl ale nerad platím opravy... ještě jednou dík
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

za kvalitu a znalosti se platí nediv se normální jev hlavně že je opraveno a spokojenost na duši...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tom-rs
Sběrač informací

Příspěvek od tom-rs »

jsem taky rád když se ma tom tak zamyslím tak byl ze všech co to řešily skoro nejlevnější. Vzal si to řekl druhý den verdikt co to bude stát a jestli chcem nebo ne. opravil a pak jsme se domluvily ješte na dlaší věci a vše v pohodě.Jinka jinde to byla raketa za opravu něčeho co vůbec neopravily a chtěli hromadu peněz... chápů že to vybavení neco stojí a havně ty zkušenosti. Jako fakt takový veci se pohromadě jen tak nevidí a to se trochu o auta a diagnostiku zajímám....
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no vidíš zase na druhou stranu slušnost je když něco neopravím říct si jen minimální náklady a ne účtovat raketu jako to umí značkový servisy...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tommi 81
Přispěvovatel

PORSCHE

Příspěvek od tommi 81 »

Ohledne toho PORSCHE-netusili ani takovej "evergreen"jako tarokovani rid.jednotky kvuli spatne dvojhmote pri zastavovani,bezny problem u AHF.Soukromnici zabyvajici se TDI to na tebe vysypou hned.
gerii
Přispěvovatel

Příspěvek od gerii »

je to asi tak... vžij se do jejich kůže v práci dostáváš X peněz zakazníky neřešíš a jeslti na opravu maji nebo ne ti taky je jedno a jak brečí tě nazajímá, týden se tam s tím sereš až tě to přestane bavit tak řekneš že nevíš napišeš do zakázky nějaký nesmysl a X hodin tisic korum hodina nic nedělání..Zákazník zaplatí raketu třeba dvacet tisíc atd..nic neopraveno a tobě je to jedno stejně víc nedostaneš. Žádný starosti s čistou hlavou dom a zítra zas do práce a ještě vymeníš hromadu dílu zbytečně a vše zaplatí....Tak to asi někat tam bude chodit.....Musíš se zeptat někoho kdo tam dělá....
Jenda.
Přispěvovatel

Příspěvek od Jenda. »

Mám problém s 1.9 TDI-PD 85kw. Kde bych vás našel :? :? . Jsem z Brna.
Kontakt!!
Passat 1.9 TDI-PD 85kw ATJ r.2000
Golf-GT
Přispěvovatel

Re: PORSCHE

Příspěvek od Golf-GT »

tommi 81 píše:Ohledne toho PORSCHE-netusili ani takovej "evergreen"jako tarokovani rid.jednotky kvuli spatne dvojhmote pri zastavovani,bezny problem u AHF.Soukromnici zabyvajici se TDI to na tebe vysypou hned.
proto se vyhazuje a dává se tam jednohmota? (LOL)
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Nabídka služeb“