Tak mi včera někdo objel auto klíčem...

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pája 19
Aktivista
Odpovědi: 0

Tak mi včera někdo objel auto klíčem...

Příspěvek od Pája 19 »

Stálo mi pod oknem, jako vždycky a dneska když s nim byla holka ve městě, tak přišla celá bledá, že jí je špatně, že nám někdo objel auto klíčem. Smůla no, měsíc starej lak...
Nevíte jak tohle může někdo udělat? Na něčí auto se přece prostě nesahá. Je to největší srabárna a prasárna. Kdyby aspoň ten ubožák přišel, rozbil mi hubu a řek vo co gou, tak to beru. Ale takhle ani nevim proč. Asi to byla nějaká nula zakomplexovaná, co si takhle ulevuje že nemá ani na slušný auto. ARGHHHHH!!! :x

Fuj to se mi ulevilo, aspoň něco... :(
Oct asv 2000, DieselPower
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

hele z toho si nic nedelej táta měl 3týdny starý pajero umylo se (druhej den jelo na svatbu) a nejakej kamoš na to naleštěný pajero v černý perleti udelal přes celou kapotu pí.u takže asi tak
VW T5 GP 103 KW long
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Aj mne sa to 2x stalo. Uboha zavist, nic ine. Ked by som toho lumpa chytil tak by som mu ruky a nohy dolamal. Prajem mu aby aj on ked si horko tazko zarobi na vlastne auto tak aj aby jemu ho niekto presne tak obehol klucom dookola ako on mne :x :x :x
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

zlatá garáž.... co oko nevidí to ruce nepálí...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Ladas píše:zlatá garáž.... co oko nevidí to ruce nepálí...
To je pravda, ale u obchodu garáže nejsou.... :(
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Thopr píše:
Ladas píše:zlatá garáž.... co oko nevidí to ruce nepálí...
To je pravda, ale u obchodu garáže nejsou.... :(
do obchodů pěšky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Mne ho rez poskriabali ked ho otec nechal na parkovisku pred pracou v Kosiciach. To ze ho mam obite od dvery inych aut ako hrusku a ocuchane od zrucnych vodicov ma az tak nestve pretoze doticny to nespravil naschval. Ale ak ho niekto niekto naschval poskriabe klucom tak to ma serie. Druhykrat mi ho poskriabali ked bolo asi dva mesiace po novej lakovacke pred jednym podnikom u nas doma. Ak sa niekomu nieco na mne nepaci tak nech mi da do huby, ale auto nech mi necha napokoji.
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

na dvou autech už jsem to taky zažil. Mám ale vyzkoušený, že ti tyhle mentálové orvou auto hlavně když je nablejskaný. Když to máš jako bahení kouli(jako já většinou) tak si toho nikdo ani vevšimne.
CFHC
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

oktáf píše:na dvou autech už jsem to taky zažil. Mám ale vyzkoušený, že ti tyhle mentálové orvou auto hlavně když je nablejskaný. Když to máš jako bahení kouli(jako já většinou) tak si toho nikdo ani vevšimne.
jo to je taky pravda leštěný kusy lákají víc...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Za úmyslné poškrábání auta by měl být trest smrti na místě. :x Když chce někdo rádio tak se to dá pochopit, ale tohle? Mě osobně je to celkem jedno, bo mám auta jako užitkovou věc, špinavé, že se mi o to nikdo ani neopře a navíc havarijní pojištění. Jinak řečeno kdyby to někdo objel klíčem tak mi to spíše pomůže, ale lidí kteří mají auto jako mazlíka a stane se jim něco takového je mi fagt líto.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
JiRaY
Přispěvovatel

Příspěvek od JiRaY »

Je to děs,nejhorší je to,že já mám auto špinavé,poškrábané,ale s tím jsem ho už koupil,zatím se mi nepovedlo udělat ani jeden škrábanec ,a nějakej kokot mi ho obešel s klíčem z pravé strany-tenká rýha odzadu dopředu přes celé auto-nechápu,co mioh závaidět na starém poškrábaném a obitém autě.

Ale o to víc mně to sere,o auto se jinak starám,a dnes už si ani s bahenní koulí nemůžeš být jistý ničím :kol2:

No,a pravidelně nám ničí SPZ,na obě auta jsme dávali nové SPZ,držáčky jsem pečlivě přišrouboval,samotnou SPZ taky na dva křížáky,a po roce je SPZ jako po nárazu do tatry,proražená,domlácená,šrouby ohnuté,a držák roztřískanej,zkrátka je to smutný,když nikdo u nás před barákem neumí parkovat,a když auto v létě nablýskáš,vyleštíš,a vepředu na tebe čumí orvaná a zničená SPZ :(
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"

Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Audi A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Audi A4 »

me do toho dokonce opilej dedek mlatil holi taky lahudka
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Ladas píše:
oktáf píše:na dvou autech už jsem to taky zažil. Mám ale vyzkoušený, že ti tyhle mentálové orvou auto hlavně když je nablejskaný. Když to máš jako bahení kouli(jako já většinou) tak si toho nikdo ani vevšimne.
jo to je taky pravda leštěný kusy lákají víc...
tak jsem dneska umyl abych trochu provokoval tak se uvidí :D ale večer to dam do garaže nebudu ryskovat :D
VW T5 GP 103 KW long
waNa
Přispěvovatel

Příspěvek od waNa »

no ja jsem si laku na aute ani neužil přivezl mi ho kamoš na odtahovce z lakovny před barak a behem 20 minut jsem ho mel objety kličem dokola krasně až na plech bu*eranti zasraní :evil:
ibiza 19tdi 66kw bez dymu to nejde
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Já osobně nerad parkuju na parkovištích před hypermarketama, tam dycky přijede blb 30cm od auta a prásk dvřema :x :x

Zajímavý je, občas jezdím na veletrhy do SRN a posledně v Norinberku vedle mě parkovalo z jedný strany nový BMW M3 a z druhý strany X5, mezi nima já s babičkou O1 a oba si daly rozestupy až jsem žasnul.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“