směs benzínu a nafty

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
SUchanek09
Sběrač informací
Odpovědi: 0

směs benzínu a nafty

Příspěvek od SUchanek09 »

prodám směs benzínu s naftou poměr asi 1:1, cena za litr 16kč odběr alespon 5OL více ve zprávách , do octávky tdi to po troškách přidávám a v pohodě, kámošova felda 1.3 ,když to ředí tak na to taky jede
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

V benzínu to jede ale přibejvá olej!!! nebezpečí zadření motoru touto směsí se motor krásně odkarbonuje ale pozor může se ucpat olejový kanálek nebo filtr vřele nedoporučuju už to nelijeme ani do diesel vapky propálilo nám to topnou spirálu :x vhodný leda do horkovzdušnýho bufíka nebo na ředění nafty když mrzne!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
SUchanek09
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od SUchanek09 »

pokud do benzináku se to dává rozumě a motor neni nejnovější tak to motor schrupne. olej pokud si bere tak přibývat moc nebude. je pravda že od chvýle co to tam lije olej nemusel dolývat. jinak já do tdi to dávám ted po celou zimu cca 5-10l této směsi na nádrž a pohoda. do starších dieslů pokud tam dáváte olej tak taky se muže hodit.
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Kdysi jsem to kupoval za 1,50kč a jezdil na to ve warťasu, ani olej jsem už nepřidával. Sice za mnou nebylo vidět a občas to v létě nešlo chcípnout, ale za ty prachy to bylo super palivo. Vozil jsem to po 200l sudech.
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“