trhani ve volante
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trhani ve volante
Chtel jsem se zeptat.Kdyz ted jezdim v tom hlubokem snehu co je na ceste tak mi to strasne trha volantem do leva a do prava,je to normalni aby az tak moc to delalo?Mate taky takovy problem?
bora 1,9 TDI 66 kw typ AGR najeto 186000km,brembo+textar
Yamaha 1000 thunderace
Yamaha 1000 thunderace
Já bych řekl, že je to normální pokud jedeš po hrbolech, teď je hodně zmrzlých hrbolů na cestě. Mně se taky zdá, že mi cuká volant, ale i na holý silnici. Jestli to není tím, jak ho držím jedním prstem a jak se vrací v zatáčkách.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
asi je to fakt normalni ale taky nechutny,reknu vam ze ty TDI v tom snehu nic moc,tezky predek,clovek prida v zatacce trochu plyn a uz se ten predek hrne do prikopy nebo do protismeru.To jsou ty nase turba clovek prida nejprve nic a pak to zatahne a uz se to hrne. 

bora 1,9 TDI 66 kw typ AGR najeto 186000km,brembo+textar
Yamaha 1000 thunderace
Yamaha 1000 thunderace
jj je to naprosto normální a nejen u okty...
jinak s tím přidáním plynu máš pravdu, člověk si chce zařádit na sněhu a ono to začne hned hrabat:-( tak musí nastoupit na brzdu levá noha
jinak s tím přidáním plynu máš pravdu, člověk si chce zařádit na sněhu a ono to začne hned hrabat:-( tak musí nastoupit na brzdu levá noha

1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: