nastavení rozvodů pro FIAT Barchetta

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

macapm
Nováček
Odpovědi: 0

nastavení rozvodů pro FIAT Barchetta

Příspěvek od macapm »

Lidi zdravím, tady Máca. Můžete mi někdo poradit, kde si můžu prohlídnout, jak správně nastavit rozvody u Barchetty? Díky moc, stačí obrázek a pořadí.
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

je potřeba přípravku pro aretaci vaček
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

pokud uz to nemas rozdelany, tak postaci fix, na fiaty ty prazvlastni pripravky nemam a ani je nehodlam kupovat, jde i bez nich
Nissan Primera SW 1,9 DCi
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Aky motor?
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

ta 1.8 ci co to tam je len ... no a ako vravi peete staci fixa ... ak si dal dole kolesa uz tak pan s tebou :)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ak ma aj vyvazovaky tak nanich su znacky a na zbytok fixa ako pisu kolegovia. Nic zlozite.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

wojto33 píše:ta 1.8 ci co to tam je len ... no a ako vravi peete staci fixa ... ak si dal dole kolesa uz tak pan s tebou :)
no to potom uz jen pripravky nebo zkusenej fiatak, to ten nastavi i bez nich
Nissan Primera SW 1,9 DCi
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Zkušenej fiaťák to bez nich stavět nebude.Protože zkušenej fiaťák ví,že bez nich to postavíš pokaždý jinak.A fix opravdu nestačí,protože každej řemen má jinou dýlku a pokaždý ty rozvody sednou jinak,proto se taky povolujou vačky a všese utahne až po napnutí řemene.Ale to je asi zbytečný vysvětlovat.Samozřejmě tímhle způsobem co popisujete to jde taky,ale styděl bych se to někde prezentovat...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Suhlas, ale ked chce samo doma servis tak co? A nieje to zase az taka hroza, bez tych pripravkov.
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

To neni.Hlavně když zákazník říká - dělali tam rozvody a houpe mi volnoběh (noteeth) a občas to má propad výkonu
a nějak to žere
(crazy)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

No hej ked to robi nejaky polasnak. Ale ked si doprajes klud a rozvahu tak to bezi bez problemov.
macapm
Nováček

Příspěvek od macapm »

Díkymoc chlapíci. Nechali jsme siposlat sadu od Auto Kelly a docela to jde, jen se nám podělalo cosi iného. Nehází nám to jiskru. Ale jinak díky, je vidět, že lidi umí, ale ne vždy si ví rady
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

Když jsem mluvil s kamaradem co to delal tak řikal že jednou to dělal bez přípravku a už by to nikdy nedelal. Tenkrat to postavil o milimetr špatně a už to vadilo tak nevím.. Prej za ty přípravky hrozná raketa..
DawidER5
Nováček

Příspěvek od DawidER5 »

pajda píše:To neni.Hlavně když zákazník říká - dělali tam rozvody a houpe mi volnoběh (noteeth) a občas to má propad výkonu
a nějak to žere
(crazy)
čus,mě se zdá že u mojí ten volnoběh trochu houpe,k tomu mi v servisu řekli že je to u Fiatů normální,a taky to nechce moc startovat,někdy jde na brnk a někdy můžu točit jak dlouho chci a prostě nechytne,tak musim znovu vypnout klíček a konečně naskočí,vypadá to jako by vůbec neseplo zapalování,nebo vstřikování,na diagnostice sem byl a hlásilo to bez závad,tak fakt nevim čím by to mohlo bejt???
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Ještě jsem nepozoroval aby na Fiatech volnoběh houpal stanartně,každopádně takový závady se po internetu řešit nedaji.Odkud seš?
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“