nastavení rozvodů pro FIAT Barchetta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nastavení rozvodů pro FIAT Barchetta
Lidi zdravím, tady Máca. Můžete mi někdo poradit, kde si můžu prohlídnout, jak správně nastavit rozvody u Barchetty? Díky moc, stačí obrázek a pořadí.
Zkušenej fiaťák to bez nich stavět nebude.Protože zkušenej fiaťák ví,že bez nich to postavíš pokaždý jinak.A fix opravdu nestačí,protože každej řemen má jinou dýlku a pokaždý ty rozvody sednou jinak,proto se taky povolujou vačky a všese utahne až po napnutí řemene.Ale to je asi zbytečný vysvětlovat.Samozřejmě tímhle způsobem co popisujete to jde taky,ale styděl bych se to někde prezentovat...
čus,mě se zdá že u mojí ten volnoběh trochu houpe,k tomu mi v servisu řekli že je to u Fiatů normální,a taky to nechce moc startovat,někdy jde na brnk a někdy můžu točit jak dlouho chci a prostě nechytne,tak musim znovu vypnout klíček a konečně naskočí,vypadá to jako by vůbec neseplo zapalování,nebo vstřikování,na diagnostice sem byl a hlásilo to bez závad,tak fakt nevim čím by to mohlo bejt???pajda píše:To neni.Hlavně když zákazník říká - dělali tam rozvody a houpe mi volnoběha občas to má propad výkonu
a nějak to žere