váha Pierburg
Moderátoři: šulda, Moderátoři
váha Pierburg
Dobry den,
niekolkokrat sa tu spominalo, ze vahy od Pierburgu su lepsie ako Bosch. Ja by som mal tiez o takuto vahu zaujem. Neviete mi niekto poradit, kde sa da zohnat na zapadnom Slovenku, pripadne niekde v okoli Břeclavi?
Mam TDI 66kW AGR (r.v.1998). Aky typ "pasuje" do tohto motora?
Dakujem za rady.
niekolkokrat sa tu spominalo, ze vahy od Pierburgu su lepsie ako Bosch. Ja by som mal tiez o takuto vahu zaujem. Neviete mi niekto poradit, kde sa da zohnat na zapadnom Slovenku, pripadne niekde v okoli Břeclavi?
Dakujem za rady.
-
Forest
- Aktivista
Maji, ale dost naprd. Kdyz jsem posilal turbo na SK, tak tam bylo za 3 dny ... me predminule utery poslali air box a jeste stale ho tu nemam - dodaci lhuta 6-9 PRACOVNICH dni ... to bych tam driv dojel na kole! 
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Re: váha Pierburg
V roce 98 se to lámalo, takže si zjisti jestli tam máš vůbec Váhu od Bosche, jestli jo, tak ta sonda vypadá, tak jak ta na obrázku v pravo, to je Bosch, vlevo náhrada od Pierburgu.cereus píše:Dobry den,
Dakujem za rady.

A tady je obrázek váhy staršího typu, před Boschem, ale ty se neserou

mimochodem, tahle je taky od Pierburgu
"a co pošta, tu nemáte?"
Postu mame, ale taketo veci radsej riesim osobne (rad vidim, co kupujem). Do Brna to zas nemam tak daleko.
"V roce 98 se to lámalo, takže si zjisti jestli tam máš vůbec Váhu od Bosche, jestli jo, tak ta sonda vypadá, tak jak ta na obrázku v pravo, to je Bosch, vlevo náhrada od Pierburgu."
Pozrel som sa na to a mam tam od Boscha - tu vpravo na obrazku.
Este jedna otazka. Mavaju v tom mjauto vsetky typy na sklade? Alebo je lepsie si to dopredu overit? Ak s nimi niekto mate skusenosti. Vdaka
Postu mame, ale taketo veci radsej riesim osobne (rad vidim, co kupujem). Do Brna to zas nemam tak daleko.
"V roce 98 se to lámalo, takže si zjisti jestli tam máš vůbec Váhu od Bosche, jestli jo, tak ta sonda vypadá, tak jak ta na obrázku v pravo, to je Bosch, vlevo náhrada od Pierburgu."
Pozrel som sa na to a mam tam od Boscha - tu vpravo na obrazku.
Este jedna otazka. Mavaju v tom mjauto vsetky typy na sklade? Alebo je lepsie si to dopredu overit? Ak s nimi niekto mate skusenosti. Vdaka
Ja som mal povodne vahu Bosch, pred par dnami som tam dal spominany Pierburg a auto islo ako nove. Bez akychkolvek uprav. Stara vaha sa vybrala, nova namontovala. Asi by to teda malo ist bez uprav.
Ale akurat teraz riesim problem, ze mi auto chvilu taha dobre, potom zas nie, ale neviem, ci to suvisi s tym, ze treba urobit nejaku upravu kvoli tej novej vahe alebo je to len nejaky studeny spoj a RJ nema staly signal z vahy.

Ale akurat teraz riesim problem, ze mi auto chvilu taha dobre, potom zas nie, ale neviem, ci to suvisi s tym, ze treba urobit nejaku upravu kvoli tej novej vahe alebo je to len nejaky studeny spoj a RJ nema staly signal z vahy.
Octavia combi 1.9 TDI 66 kW, AGR ´98