hyundai teraccan vstriky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hyundai teraccan vstriky
potreboval bych poradit mam tu hyundai teraccan 2.9 CRDI a ma kodovane vstriky a znamy mi rikal ze kdyz jsem si je pred demontazi neoznacil a prehodim je mezi sebou tak ze auto npojede tak se chci zeptat co je na tom pravdy?
go go go diesel 

- automacher
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ked je zle čerpadlo tak ti to isto na dagnostike neukaže. To je mechanicka závada. Jedine sa to dá zistiť v živých hodnotách. A aj to može byť vela iných veci. Co ja viem tak u tychto aut odchádza potenciometer na plyne.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
- automacher
- Aktivista
Odpovědi: 0
V kolkich pripadoch sa Ti táto teoria potvrdila? Tym nehovorim to že by sa nemali prekodovať ked si nenapisal kody.Package píše:ma pravdu predsedo.....az na to ze auto pravdepodobne pojde ale bude robit blbiny...mozes az poskodit motor..
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
kontrolka motoru
Zdarec, tak mám úplně stejný problém, když přišlápnu pořádně plyn, tak se rozsvítí kontrolka motoru, ale auto jede bez problému, jen svítí kontrolka motoru. Když uberu plyn kontrolka zhasne. Co s tím?
Re: kontrolka motoru
zahodit anebo udelat diagnostikuDufejo píše:Zdarec, tak mám úplně stejný problém, když přišlápnu pořádně plyn, tak se rozsvítí kontrolka motoru, ale auto jede bez problému, jen svítí kontrolka motoru. Když uberu plyn kontrolka zhasne. Co s tím?

Nissan Primera SW 1,9 DCi
terracan
vyndej palivovej filtr pořádně s ním zatřepej a potom tu naftu vylej do sklenice ke dnu sklenice přilož magnet jestli tam budeš mít špony tak je ko palivová soustava!
golf iv 66kw higline