NAtankoval sem benzín do TDI...?????
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
NAtankoval sem benzín do TDI...?????
I když už přes rok leju naftu, v neděli ráno se mi podařilo do téměř prázdné
nádrže tanknout za 200.- kč shellvpower benzín..maj to trochu jinak v chomutově na stojanech než sem zvyklej...no dotankoval sem tedy zbytek cca 35 litrů nafty ..a jezdim. Mám očekávat nějaké trable?????
vw bora 1.9 tdi pd
díky....
nádrže tanknout za 200.- kč shellvpower benzín..maj to trochu jinak v chomutově na stojanech než sem zvyklej...no dotankoval sem tedy zbytek cca 35 litrů nafty ..a jezdim. Mám očekávat nějaké trable?????
vw bora 1.9 tdi pd
díky....
Re: NAtankoval sem benzín do TDI...?????
Teoreticky ne,prakticky uvidišsuperplastik píše:I když už přes rok leju naftu, v neděli ráno se mi podařilo do téměř prázdné
vw bora 1.9 tdi pd
díky....

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Re: NAtankoval sem benzín do TDI...?????
Takze ak dobre pocitam, mas tam nejakych 7 l benzinu a 40 l nafty?superplastik píše:I když už přes rok leju naftu, v neděli ráno se mi podařilo do téměř prázdné
vw bora 1.9 tdi pd
díky....
Tak to urcite nevadi

Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
-
- Nováček
neboj v chytrý knížce píšou že na zimu se může přidávat i benzím i do nafty proti zamznutí a ty máš poměr dost velkej takže v poho možná to trošku hůř chvilku pojede ale bude to OK jinak co máš proti Chomutovusuperplastik píše:takže díky,
bál sem se třeba ,že se zanesou trysky nebo tak...ujel jsem už 120 km..a i mě se zda vše v poho..

minulej tejden mi prijela Fabie sdi..............sla spatne nastartovat......jela tak na 2 a pul a hulilo to modre tak ze po cej dilne nebylo videt......pricinou vseho bylo ze misto nafty tam byl benzin......po vysati benzinu a naliti nafty vse ok.......( byl to dovoz z belgie a borec to kupoval s tim ze je spatnej motor)
No takový nákupy by se mi taky líbily.12skvarka píše:minulej tejden mi prijela Fabie sdi..............sla spatne nastartovat......jela tak na 2 a pul a hulilo to modre tak ze po cej dilne nebylo videt......pricinou vseho bylo ze misto nafty tam byl benzin......po vysati benzinu a naliti nafty vse ok.......( byl to dovoz z belgie a borec to kupoval s tim ze je spatnej motor)
To bych i přistavil ještě jednu garáž.

Tak tomu moc nevěřím, ani tak nejde o turbo, jak o čerpadlo, vždyť benzín je suchej a nemaže, to auto na benzín nemůže 40km nikdy ujet, to by tam musela mít skoro plnou, když dotankovávala. Čerpadlo by po 40km bylo KO, na to dám krk.carlos01 píše:Kamarádova žena natankovala plnou naturalu do Octy 2000 81 kW, najeto 215 000 km. Ujela s tím cca 40km. Tvrdí, že má od té doby problémy s turbem, myslíte že je to možné?
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

-
- Přispěvovatel
No já jsem byl svědkem,kdy do servisu doslova doskákal Hyundai Trajet CRDI,vylezla paní a že jí to dojelo jenom k nim. Pak z ní vylezlo,že natankovala benzín místo nafty,protože dostala blbý auto,je prej zvyklá na benzínový s automatem a tady se navíc musí řadit
Jo a byla to blondýna. 

FABIA 1,6tdi - soft dieselpower