Origo dálkové ovl centrálu A6 4F (2005) nakódování?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Origo dálkové ovl centrálu A6 4F (2005) nakódování?
Zdarec,mám problém s tím že mi nefunguje origo dálkáč na centrál u audiny. Auto jsem koupil nabourané ,jsou všechny klíče+ kódový štítek.Problém je že centrál včetně alarmu je plně funkční,jen nejsem schopen rozchodit ten dálkač(ani jeden). Všechny jednotky Jsou bez závad(kromě motoru vypisuje mi čidlo na vačce ale o tom vím).Byly pytle venku,včetně bezp pojistky na baterce,vše je vyměněno za nové. Kamarád má taky úplně stejný problém,auto naboural a teď když to vyskládal tak dálkače nejdou.U autorizovaného dealera mi to nebyli schopni opravit,pokoušeli se to nakodovat on-line a pak řekli že mi nefunguje asi antena v zadním okně ,ale to je nesmysl když nejsem sám kdo má tento problém..Nakonec prý jim to mám přistavit tak na 2-3ny a že na to přijdou-nechtěl bych vidět ten účet
Nevíte někdo co stím? Neřešili jste?Není potřeba ještě někde třeba vymazat data nárazu nebo něco?
Tak to asi tazko,protoze on ma 4F!jimmycars píše:na super vagu v adrese35 si to skontrolujes aj nakodujes
V kanali 11 na adr 05 si skontroluj funkciu klucov(resp DO).Tieto kluce sa uz samostatne neprisposobuju(myslim tym DO),urobi sa len prisposobenie na adr 25 a hned funguje aj DO.
V prvom rade skontroluj baterie v DO.Mozes este skusit odomknut klucom a zap a vyp zapalovanie ,ak je vsetko ostane OK tak by to malo zacat fungovat.