Origo dálkové ovl centrálu A6 4F (2005) nakódování?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jaryn.l
Nováček
Odpovědi: 0

Origo dálkové ovl centrálu A6 4F (2005) nakódování?

Příspěvek od Jaryn.l »

Zdarec,mám problém s tím že mi nefunguje origo dálkáč na centrál u audiny. Auto jsem koupil nabourané ,jsou všechny klíče+ kódový štítek.Problém je že centrál včetně alarmu je plně funkční,jen nejsem schopen rozchodit ten dálkač(ani jeden). Všechny jednotky Jsou bez závad(kromě motoru vypisuje mi čidlo na vačce ale o tom vím).Byly pytle venku,včetně bezp pojistky na baterce,vše je vyměněno za nové. Kamarád má taky úplně stejný problém,auto naboural a teď když to vyskládal tak dálkače nejdou.U autorizovaného dealera mi to nebyli schopni opravit,pokoušeli se to nakodovat on-line a pak řekli že mi nefunguje asi antena v zadním okně ,ale to je nesmysl když nejsem sám kdo má tento problém..Nakonec prý jim to mám přistavit tak na 2-3ny a že na to přijdou-nechtěl bych vidět ten účet :? Nevíte někdo co stím? Neřešili jste?Není potřeba ještě někde třeba vymazat data nárazu nebo něco?
jimmycars
Sběrač informací

Příspěvek od jimmycars »

na super vagu v adrese35 si to skontrolujes aj nakodujes (LOL)
T4 multivan,111KW,175ps ABT tuning,al 245-40-18
skymann
Přispěvovatel

Příspěvek od skymann »

jimmycars píše:na super vagu v adrese35 si to skontrolujes aj nakodujes (LOL)
Tak to asi tazko,protoze on ma 4F!

V kanali 11 na adr 05 si skontroluj funkciu klucov(resp DO).Tieto kluce sa uz samostatne neprisposobuju(myslim tym DO),urobi sa len prisposobenie na adr 25 a hned funguje aj DO.
V prvom rade skontroluj baterie v DO.Mozes este skusit odomknut klucom a zap a vyp zapalovanie ,ak je vsetko ostane OK tak by to malo zacat fungovat.
Jaryn.l
Nováček

Příspěvek od Jaryn.l »

No problém je že už to zkoušeli i ve 2 autorizovaných servisech a nic. Každopádně ty adresy omrknu a dám vědět.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“