N75?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Koumi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

N75?

Příspěvek od Koumi »

caute, mozte mi niekto poradit ohladom motoru AJM 85kw? nema dobry vykon, VAG vypisal omezeni plniciho tlaku, a typek povedal ze to mozu byt dve veci: bud N75 alebo nejaka plechova membrana zospodu na turbe (ze neda sa opravit, asi vymena turba), tak by som chcel vediet co je vacsia pravdepodobnost, dikees
Mercedes e 270cdi
Fafik
Sběrač informací

Příspěvek od Fafik »

Co to ma najeto? Muze to byt a:) ventil N75, b:)plechovka na turbu (nezda se mi, videl jsem zatim snad jednu ktera odesla), nebo c:)zatuhle naklapeni lopatek v turbu, d:) neco jineho? Bingo, sazim ze za c bude spravne. :-). Vyndat turbo, rozebrat, vycistit...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tu plechovku co je dole na turbu mám, rád jí někomu přenechám mě je nanic (noteeth)
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

dnes idem vyskusat vymenit N75, uvidime ci to pomoze, jeden borec mi ale povedal ze ten ventil sa mohol pokazit aj koli turbu, ze ked ho vymenim tak do dvoch mesiacov sa moze znova pokazit, neviete niekto ci to je pravda?
Mercedes e 270cdi
Martinsek
Přispěvovatel

Příspěvek od Martinsek »

je to asi tak,turbo muže zatuhnout když nefunguje ventíl,ventíl neodejde když je zatuhle turbo.vytahnout turbo,vičistít lopatky,ja to dělám prostředkem na odkarbonování motoru.
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

pre "tomas.cz" aka stara je ta plechovka? to by som potreboval
Mercedes e 270cdi
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Koumi píše:pre "tomas.cz" aka stara je ta plechovka? to by som potreboval

Moc sa mi nezdá, žeby Ti odišla plechovka skús ju vytiahnuť dať si naňu hadičku a ústami urobiť podtlak a uvidíš či je zlá membrána, problém vidím skôr zatuhnutej regulácií turba. Plechovka keď tam mohla odísť kvôli zatuhlej regulácií. Ináč všetko sa dá preskúšať VAG. Poprípade naštartuj a sleduj plechovku hriadeľka sa má zatiahnuť do plechovky.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

je to na mulion percent ta plechovka, dokonca kamos skusal napojit turbo na vaku pumpu a ani to s nim nepohlo, a tycka na regulaciu chodi normalne
Mercedes e 270cdi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“