zdravim vas, prave som kupil staru feldu na stavbu aby som setril passika ale mam jeden problem......na ktoromkolvek rychlostnom stupni ked jemne pridavam plyn, (udrzujem konstantnu rychlost) tak auto trha, akoby vynechaval jeden valec.....ale ked mu pridavam na podldahu tak ide ako hodinky, ked stoji auto na mieste na volnobeh mu jemne pridam tak pri urcitych nizkych otackach robi to iste,cuka akoby vynechaval valec ale ked mu pridam o troska viacej hned to prestane?......ked odpojim cidlo teploty chladiacej kvapaliny auto ide ovela lepsie.....trha len sem-tam ked je studene.....filtre som vsetky vymenil, egr zaslepil ale stale to iste.....dik za rady
skusal som nepise nic.....az na to odpojene cidlo teploty........nerozumiem tomu preco to ide ovela lepsie s odpojenym cidlom......dava tomu viacej paliva???
Malas píše:není zavzdušněná palivová soustava?myslim jestli někde nenasává? do valcu ti pak jde nafta se vzduchem
ale to by robilo asi stale nie ? a nie len pri konstantnej rychlosti.......a tazsie by to aj startovalo si myslim keby si niekde prisavalo vzduch....ale ono naskoci na supu...ked sa mylim tak ma oprav...ale pre istotu to prekontrolujem poriadne......dik za kazdu radu
Malas píše:není zavzdušněná palivová soustava?myslim jestli někde nenasává? do valcu ti pak jde nafta se vzduchem
ale to by robilo asi stale nie ? a nie len pri konstantnej rychlosti.......a tazsie by to aj startovalo si myslim keby si niekde prisavalo vzduch....ale ono naskoci na supu...ked sa mylim tak ma oprav...ale pre istotu to prekontrolujem poriadne......dik za kazdu radu
no nemusí,třeba nasává vzduch jen když je v tahu,jednou jsem se stím setkal ještě když jsem si mazal ruce od oleje ale ne u feldy,byl to tuším peugeot
Naposledy upravil(a) Malas dne 24 bře 2009, 21:40, celkem upraveno 1 x.
Něco podobného mi dělá Polo s tímto motorem. Na volnoběh vynechává jeden válec, lehce ťuknu o plyn a přestane to, po cca 10ti vterinách opět vynechává. Dělá to i za studena. Za jízdy občas zacuká stejně jak psal cautions