octavia brzdy drzia jak zveraky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
octavia brzdy drzia jak zveraky
zdravim wsetkych...mam problem....menil som zakaznikowi lozisko takze som musel zatlacit mierne piestik dovnutra aby som demontoval brzd.strmen...po dokonceni som powedal zakaznikovy nex naslape brzy a po niekolnasobnom naslapani mi powedal ze pedal ide stale na podlahu....po skontrolowani som prisiel na to ze brzdy brzdia tak ako maju len pedal ked drzis tak zide dole a to wcelku ryxlo...objednali sme nowy hlawny brzdowy walec a po wymene som ho poslal na skusobnu lebo som mu wymenil aj predne dosky...zakaznik sa wratil s tym ze mu auto brzdi samo bez toho aby sa dotkol brzdy....zdwihol som auto a wsetky styri kolesa boli zablokovane...otworil som odwzusnowaky,pohli sa ale po nastartowani bez toho aby sa dotkol brzdy znowa,.....wymenil som mu naspat stary{skontrolowal som ci je nejaka vola medzi tyckou a walcom...a bez odporu som ho dokazal nasadit na miesto/ po dokonceni som mal znowa ten isty problem....brzy kusu a nepustia....odpojil som hadicu z posilovaca,zablokowal som ju aby mal motor podtlaky a poslal som ho domow....neskor mi wolal ze brzdy aj tak ostawaju wisiet....menej ale predsa...tak was zjadam o radu...je to oktawka 2002 1.9tdi manual s ABS...vdaka
awe diesel