superb II cukání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
superb II cukání
2.0 TDI 103 kw při otáčkách 1300-1500 a jen lehkém plynu-jen udržování rychlosti- tak silně škube ale nedělá to pořád,když ten režim chci navodit tak se mi to málokdy povede.na VAGU nic,ve škodovce to zatím nechcou řešit,protože se jim to neprojevilo.-nemá někdo zkušenosttak po dvou letech stále nevyřešeno,nedělal to někdo z mechaniků ze značkových servisů?
Naposledy upravil(a) micar dne 01 led 2011, 18:19, celkem upraveno 1 x.
zatím není flash už jsme to zkoušeli,málý problém je že je nemůžu nechat moc se v tom vrtat protože je to chiplé a zatím mi to neumí smazat počitadlo flashů,vautorizáku o tom ví,ale pokud by se to řešilo přes MB tak to tam nesmí být,jinak dělá to od novoty a i bez chipu
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: superb II cukání
Ahoj mám ten samý motor s DSG převodovkou a taky škube,ale řekl bych že až když se zahřeje motor.Řeším to už mesíc a pořád nic.Kdo poradí co s tím?micar píše:2.0 TDI 103 kw při otáčkách 1300-1500 a jen lehkém plynu-jen udržování rychlosti- tak silně škube ale nedělá to pořád,když ten režim chci navodit tak se mi to málokdy povede.na VAGU nic,ve škodovce to zatím nechcou řešit,protože se jim to neprojevilo.-nemá někdo zkušenost
Naposledy upravil(a) Honza Touran dne 19 úno 2010, 11:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Cuká to v malých otáčkách (kolem 1500) a při zahřátém motoru a při plynulé jízdě.Při podřazení a při vyších otáčkách to necuká.Řeším čím to může být.Zatím jsem vyměnil dvouhmotu setrvák, ale nepomohlo to.Jasně já CR nemám,mám klasiku PD.Huml píše:kdy a jak to cuká a co máš za motor a co jsi vše už řešil? ten samej asi ne, v supu II je CR