Ahoj,mohl by se mi prosim Vas nekdo kouknout na mapu jestli je v pořádku???Koupil jsem si auto a zda se mi že nejede jak má.Děkuji
Diagnostika mi ukazuje ještě nějake špatne čidlo nasavaneho vzduchu -40°C,muže to mít na to taky vliv???To čidlo je ve váze vzduchu
http://uloz.to/1896027/bmw1.mod
Kontrola mapy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
aaa
chiptuning píše:no aspon jsi mohl napsat co je to za auto,abych to nemusel hledat,to cidlo urcite vliv ma a tu "upravu"delal nejaky diletant k tomu nemam ani slovmapa turba zvedla cela o 40 procent!!!! a pokracovani ve stejnem stylu..................................
To že ta mapa je zvedla o 40 procent znamena co,podle map by to auto melo jet hrozne ju???Daji se nekde sehnat original mapy???
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
to znamena , ze pozadavek tlaku tuba je zvednuty o 0,8baru /pro turbo vstupenka do pekla/ ono to ale tolik tlacit nebude , protoze tam nastesti nejsou o tolik zvedle dalsi mapy , ktere na to maji take vliv
original se nejaky sezene jen asi ne uplne z tveho auta bmw maji drobne odlisnosti i kdyz maji stejne cislo jednotky / proto taky na kazde jednotce je i VIN /
original se nejaky sezene jen asi ne uplne z tveho auta bmw maji drobne odlisnosti i kdyz maji stejne cislo jednotky / proto taky na kazde jednotce je i VIN /
Drag Power
aaa
Podle toho co tady čtu tak to vypada že mam v auutě časovanou bombu aby se mi rozletěl motor.Kurna tak to abych co nejdriv sehnal origo software.Mohl by mi nekdo prosíííím poradit jak sehnat origo software???Kdyz si sezenu nekoho kdo ma ten sami motor a RJ ze by to slo od neho ty mapy stahnout a pak nahrat do meho???To se asi bude težko hledat co???Chjo
aaa
chiptuning píše:to znamena , ze pozadavek tlaku tuba je zvednuty o 0,8baru /pro turbo vstupenka do pekla/ ono to ale tolik tlacit nebude , protoze tam nastesti nejsou o tolik zvedle dalsi mapy , ktere na to maji take vliv
Ta RJ prave neni primo na ten VIN,prodejce mi říkal že tam prave byla měněná RJ protoze tamta mu odešla a tady tu mu někdo dovezl z Prahy.