Kontrola mapy

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Sunny
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Kontrola mapy

Příspěvek od Sunny »

Ahoj,mohl by se mi prosim Vas nekdo kouknout na mapu jestli je v pořádku???Koupil jsem si auto a zda se mi že nejede jak má.Děkuji
Diagnostika mi ukazuje ještě nějake špatne čidlo nasavaneho vzduchu -40°C,muže to mít na to taky vliv???To čidlo je ve váze vzduchu
http://uloz.to/1896027/bmw1.mod
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

no aspon jsi mohl napsat co je to za auto,abych to nemusel hledat,to cidlo urcite vliv ma a tu "upravu"delal nejaky diletant k tomu nemam ani slov (crazy) mapa turba zvedla cela o 40 procent!!!! a pokracovani ve stejnem stylu..................................
Drag Power
Sunny
Sběrač informací

aaa

Příspěvek od Sunny »

chiptuning píše:no aspon jsi mohl napsat co je to za auto,abych to nemusel hledat,to cidlo urcite vliv ma a tu "upravu"delal nejaky diletant k tomu nemam ani slov (crazy) mapa turba zvedla cela o 40 procent!!!! a pokracovani ve stejnem stylu..................................

To že ta mapa je zvedla o 40 procent znamena co,podle map by to auto melo jet hrozne ju???Daji se nekde sehnat original mapy???
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

to znamena , ze pozadavek tlaku tuba je zvednuty o 0,8baru /pro turbo vstupenka do pekla/ ono to ale tolik tlacit nebude , protoze tam nastesti nejsou o tolik zvedle dalsi mapy , ktere na to maji take vliv
original se nejaky sezene jen asi ne uplne z tveho auta bmw maji drobne odlisnosti i kdyz maji stejne cislo jednotky / proto taky na kazde jednotce je i VIN /
Drag Power
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

je to tzv. % tuning (LOL) tiez sa s tym stretavam dost casto. A asi aj viem odkial ta ´uprava´pochadza :-D Robi to fuser co nema o motoroch ani ponatia (LOL) a nieco prepocita a pozdviha o %.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
gyba
Přispěvovatel

Příspěvek od gyba »

No koukal jsem, že omezovače jsou zvedlý až o 220 %. Tak to je síla.
Sunny
Sběrač informací

aaa

Příspěvek od Sunny »

Podle toho co tady čtu tak to vypada že mam v auutě časovanou bombu aby se mi rozletěl motor.Kurna tak to abych co nejdriv sehnal origo software.Mohl by mi nekdo prosíííím poradit jak sehnat origo software???Kdyz si sezenu nekoho kdo ma ten sami motor a RJ ze by to slo od neho ty mapy stahnout a pak nahrat do meho???To se asi bude težko hledat co???Chjo
Sunny
Sběrač informací

aaa

Příspěvek od Sunny »

chiptuning píše:to znamena , ze pozadavek tlaku tuba je zvednuty o 0,8baru /pro turbo vstupenka do pekla/ ono to ale tolik tlacit nebude , protoze tam nastesti nejsou o tolik zvedle dalsi mapy , ktere na to maji take vliv
original se nejaky sezene jen asi ne uplne z tveho auta bmw maji drobne odlisnosti i kdyz maji stejne cislo jednotky / proto taky na kazde jednotce je i VIN /

Ta RJ prave neni primo na ten VIN,prodejce mi říkal že tam prave byla měněná RJ protoze tamta mu odešla a tady tu mu někdo dovezl z Prahy.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“