Koncim - Passat V6 TDi na prodej - 100.000,-

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
repanek
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Koncim - Passat V6 TDi na prodej - 100.000,-

Příspěvek od repanek »

... má kulatý vačky a ja uz nejak nemam chut do nej sypat dalsi prachy...

Takze kdyby si ho chtel někdo z vás dát do kupy a dopilovat k dokonalosti, tak ho necham tak jak lezi a bezi: Ma shozeny rozvody, sundany vika a vacky ktery jsem daval vloni komplet novy a jsou projety jdou na reklamaci, ale jak to dopadne to netusim. Jinak jezdil, motor neni potkanej.

Jde o:

Passat Variant B5.5 V6 TDi (150k AKN) Tiptronic Highline, r.v. 10/2001

- individualni dovoz DE 2006 pri 143.000km, ted 170.000 km, nebouranej, komplet elektrika, vyhrivani sedacek, mikroplys, tazny v TP, zamek zpatecky, komplet Brembo kotouce vloni, Tiptronic po vymene oleje, udrzovanej a bez zavad (az na ty nestastny vacky, krize), cistej a neposkozenej interier (par drobnejch oderek), sedacky jak novy, vaha vzduchu, cerpadlo, Tiptronic atd OK, VAG 0 chyb.

Je to krasavec a pro me porad srdcovka a moc si nedovedu predstavit ze ho poslu do sveta, ale potrebuju prachy na barak a tohle prislo v nespravnou dobu.

Nevim kolik si za nej rict, takze zkusim 130.000,- nebo dohoda. Nejaky fotky jsou dole a osobne ukazu vsechno od ventilku po antenu, ale nemam ho doma u sebe, takze po dohode s mechanikem. Jinak se ptejte na co chcete, chci prodat ne napalit...

Martin

repanek1@centrum.cz
777 613 860

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) repanek dne 12 čer 2009, 13:40, celkem upraveno 1 x.
Passat V6TDI Tiptronic
repanek
Sběrač informací

Příspěvek od repanek »

Za to, co se s nim delo v Nemecku nerucim, i kdyz k nemu mam servisku a kluk co mi ho privez se dusoval ze km sedej..., ale vim co se s nim delo posledni tri roky a co jsem delal nebo nechal delat. Se vsim vsudy jsem do nej nasypal 400.000,- a dela se mi blbe jenom kdyz to cislo vidim.

Taky jsem jeste zadny auto v tomhle stavu neprodaval a nejspis pujdu i dolu, ale zase na druhou stranu nespecham protoze mam druhy auto. Jinak samozrejme jezdi a dokonce si myslim, ze kdybych ho nechal slozit tak jak je, dal novej olej a pekne vypucoval, tak bych se ho taky zbavil. Ale to neni muj cil, bud ho prodam jak je a ten kupec si ho opravi a bude presne vedet co a jak, nebo ho slozim z pouzitejch (ale nechycenejch) dilu a tech x tisic si prihodim.

Tot muj nazor a pokus o vysvetleni. At si kazdej koupi co se mu libi.

Koukam ze predchozi prispevky zmizely, takze tenhle muj nedava moc smysl :roll:
Passat V6TDI Tiptronic
repanek
Sběrač informací

Příspěvek od repanek »

Rychlá nabídka:

100.000,- tak jak je = bez vaček, hydroštelů a vahadel, zbytek OK, na plecháčích

110.000,- na liťákách.

Jinak vačky už jsou odeslaný na reklamaci, když ji uznaj, ale nebudou chtít vrátit prachy, tak je nabídnu k prodeji. Jdu do jinýho auta, odprodej z práce.

Nabídka prohlídky samozřejmě platí.
Passat V6TDI Tiptronic
Deivid
Přispěvovatel

Příspěvek od Deivid »

co na tom stálo 400tis.Jestli se mohu zeptat.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Deivid píše:co na tom stálo 400tis.Jestli se mohu zeptat.
sak asi auto a opravy.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
majklr6
Přispěvovatel

Příspěvek od majklr6 »

ty woee ja dal za loziska a poloosy 8tisic a uz me to stve!!dat do auta takovy balik tak se snad psychycky zhroutim!!!
Seat Ibiza TDi Sport 81 kW ASV+chiptuning,egr off
repanek
Sběrač informací

Příspěvek od repanek »

Jak pise kolega nahore, auto 320000 v lete 2006 + bezny veci jako zamek zpatecky, olej v Tiptronicu, kotouce a spol. + ta mega oprava vloni.

A jak jsem uz napsal, blbe je mi taky (wallbash)
Passat V6TDI Tiptronic
jhonsee
Sběrač informací

Příspěvek od jhonsee »

repanek píše:
Jak pise kolega nahore, auto 320000 v lete 2006 + bezny veci jako zamek zpatecky, olej v Tiptronicu, kotouce a spol. + ta mega oprava vloni.

A co tak vyskubnout z toho tu 2,5 a dat tam 1,9tdi ??? vim ze to jsou investice navic ale clovek nema pocit ze prisel 3kila protoze mu auto bude slouzit...
VW Vento 1.9TDi
EX Ford Fiesta XR2i
EX Volvo S70 2,5
EX Seat Ibiza 1,9 tdi 66kw+chip
EX R5 GT Turbo
pustek
Sběrač informací

Příspěvek od pustek »

jhonsee píše:
repanek píše:

A co tak vyskubnout z toho tu 2,5 a dat tam 1,9tdi ??? vim ze to jsou investice navic ale clovek nema pocit ze prisel 3kila protoze mu auto bude slouzit...
kolik vyjde predelvka 2,5 TDI na 1,9?
Ja mam passat 2,5 V6 110kw
Tomasvw
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomasvw »

Deivid píše: kolik vyjde predelvka 2,5 TDI na 1,9?
Ja mam passat 2,5 V6 110kw
je to pekna blbost, okrem toho ze je tam skoro vsetko ine sa to neda spravit legalne takze tak.
inak OT, ten passat sa mi fakt paci, keby som nemal rozrobenu tu moju b5 tak by som ho mozno aj zobral :roll:
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
TRISKELEON
Sběrač informací

Příspěvek od TRISKELEON »

Hmm nevím jestli to někdo koupí automat kterej si nevyzkoušíš neee jrště mám to samý auto rozdělaný a převodovka na GO už nechci ani vidět (wallbash)
Octavia Combi 4x4 TDI PD 74 KW CHIP 100KW :-)
Octavia Combi RS Tdi 135kw
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“