HDI Powerbox
Moderátoři: šulda, Moderátoři
HDI Powerbox
Nemáte někdo plánek na stavbu powerboxu na motor HDI?
kasli na cely powerbox, chod si dat spravit cip... podla mna je to maximalna hlupost pretoze princip funkcie je na tom ze to klame rj a ta nasledne davkuje viacej/inak.... a to nieje podla mna korektne riesenie... nerobil by som to a uz som videl moc ludi co na to nadavali a velmi rychlo to vyhodili prec....
Naposledy upravil(a) tmracing dne 09 úno 2006, 12:17, celkem upraveno 1 x.
Peugeot 406, HDI, 110ps
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam na to podobny nazor, ale nevidel si tych ludi ako sa smialitmracing píše:kasli na cely powerbox, chod si dat spravit cip... podla mna je to maximalna hlupost pretoze princip funkcie je na tom ze to klame rj a ta nasledne davkuje viacej.... a to nieje podla mna korektne riesenie... nerobil by som to a uz som videl moc ludi co na to nadavali a velmi rychlo to vyhodili prec....
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
Ja nemám proti BOXom nič. Záleží čo od toho čakáš, ale aj aký je to box. Nie keždý box je nevyhnutne zlý. Problémy sú skôr kvôli zlému nastaveniu a ľudskej blbosti. Mám skúsenosti síce len s BOXami do VW- klasické TDI, ako aj TDI PD - programovateľný powerbox s jednou mapou, niečo na princíp RJ motora, ale samozrejme jednoduchšie. Programovateľné notebookom, priebeh si urobím aký chcem. Ale ani na klasické analógové powerboxy nemám zlý názor. Nepridá to síce toľko, ako chip, a má tendenciu to viac dymiť, ale niekomu to viac vyhovuje- žiadny zásah do auta, v prípade reklamácie vyberiem box a nič nevidno, software originál, atď.
Mám 3 autá, v jednom je chip, v druhom box, a v treťom chip+box. No problem.
Mám 3 autá, v jednom je chip, v druhom box, a v treťom chip+box. No problem.
tu je link ako vyzera power box
http://obd.ec.cz/PowerBox/
http://obd.ec.cz/PowerBox/
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
TMRACING
Nerozumel som tvojej otazke...
ALEX
Ja nehovorim ze kazdy POWERBOX je nahovno, ale vela ludi pouziva tento. Ale ludom to staci aby to islo rychlejsie a uz je to super.
Nerozumel som tvojej otazke...
ALEX
Ja nehovorim ze kazdy POWERBOX je nahovno, ale vela ludi pouziva tento. Ale ludom to staci aby to islo rychlejsie a uz je to super.
Škoda SuperB Combi
Raptor:
"Ja mam zase Switch s ktorym si mozes prepinat ORIGO soft a TUNING soft. Je to velmi dobre ked jazdis po meste"
pises ze mas dva softy a prepinas a tak ma zaujimalo mesto/mimo mesto kde co pouzivas a preco, pripadne co z ktoreho sa ti kde osvedcilo.... okrem evidendneho rozdielu vo vykone teda :-)
"Ja mam zase Switch s ktorym si mozes prepinat ORIGO soft a TUNING soft. Je to velmi dobre ked jazdis po meste"
pises ze mas dva softy a prepinas a tak ma zaujimalo mesto/mimo mesto kde co pouzivas a preco, pripadne co z ktoreho sa ti kde osvedcilo.... okrem evidendneho rozdielu vo vykone teda :-)
Peugeot 406, HDI, 110ps
-
Raptor181
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
V meste origo a mimo mesta tuning. Inak zalezi od kazdeho kde co pouzije a ako to bude mat. Moze stale jazdit na origo a na zraz/sprint si to len prepne.
Osobne ho nemam v aute.
Osobne ho nemam v aute.
Škoda SuperB Combi