mercedes W211 e270cdi, chybny tachometer?

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Koumi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

mercedes W211 e270cdi, chybny tachometer?

Příspěvek od Koumi »

Nazdar chlapi, vedel by mi niekto poradit?
1) existuje nejake forum na mercedesy?
2) prave som kupil mercedes e, co je v popise, a na treti den sa mi stala taka vec ze tachometer mi ukazoval mensiu rychlost ako skutocnu, najskor sa mi zdalo ze nejdem tak pomaly ako mi ukazje rucicka, tak som to prepol na digitalny rezim (co to poznaju pochopia dufam)... a tam mi ukazovalo rychlost vacsiu, mozno realnu :roll: cize dva zdroje, dve rozdielne rychlosti... vie mi niekto poradit co to mohlo zapricinit?
Mercedes e 270cdi
mirec
Přispěvovatel

Příspěvek od mirec »

Nastav si tempomat na nejakú rýchlost a zároveň si zvoľ digitálny režim zobrazovania rýchlosti. A uvidís ako to dopadne. Pravdepodobne bude problém v pohone, velikého kolesa na ktorom je pripevnená rucicka.(planétový prevod)
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

to som skusal tiez, ked mi kazoval tacho ze idem 40km/h, dal som tempomat a ten mi ukazal uz neviem kolko ale vacsiu rychlost, mozno aj o 30, ta bola asi spravna, zhodovala sa aj s tou digitalnou, odvtedy mi to urobilo este raz, nechapem tomu (crazy)
Mercedes e 270cdi
filipk
Nováček

Příspěvek od filipk »

Nejsem chlap, jsem ženská, mám stejné auto a úplně stejný problém. Psal jsi už v červenci, tak by mě zajímalo, jak jsi dopadl. Mně to totiž začalo úplně stejně, bohužel teď ten tachometr už nefunguje vůbec. Resp. v létě, když je horko, tak jde úplně v pohodě. Zatím to neřeším, už cca 2 roky jezdím bez tachometru, mám s tímhle autem úplně jiné, závažnější problémy. Tak by mě docela zajímalo, jak jsi to vyřešil. V mercedesu mi totiž řekli vyměnit celou palubku, protože jednotlivé budíky se samozřejmě neprodávají. Vtipné. Monika
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

a ake mas tie zavaznejsie chyby? ja som tachometer zatial neriesil, auto mam len prvu zimu, ale mam kamosa v mercedesi a hovoril mi ze sa to asi neda opravit, a treba vymenit jedine budik, diagnostika tiez nic neukazala a ani nevyriesila... este som rozmyslal ci by to nemohlo byt nejakym snimacom... preverim
Mercedes e 270cdi
filipk
Nováček

Příspěvek od filipk »

Závažnější chyby? Už tři roky, co to auto mám, mám problémy s baterkou. Psala jsem už o tom i do tohoto fóra. Pořád mi to hlásí chybu. Teď se na to koukal nový autoelektrikář a snad na to prý přišel. Něco se tam neodpojovalo při startování. Já tomu moc nerozumím. Každopádně teď čekám, jestli je to fakt v pořádku. Jinak mi už odešlo turbo, intercooler a spoustu dalších věcí, teď si zrovna na všechno nevzpomínám. Teď mi ruply zadní pružiny u tlumičů. A navíc mi to teď začalo blbnout, že chvílemi to vůbec netáhne. To zatím neřešili, čím to může být, potřebují to dát na nějakou lepší diagnostiku. Mám strach, říkali něco o regulátoru plynu a to je prý hodně drahý. Jaký máš rok výroby? Já bohužel 2002 a to mi řekli i v Mercedesu, že tenhle rok výroby se nepovedl. Ještě k tomu tachometru, ten autoelektrikář mi řekl, že se to dá rozebrat, tak mu věřím. Jednotlivý budík se prý koupit nedá, to mi taky řekli v mercedesu. Já už jsem nastrkala do toho auta tolik peněz, že se mi to nevyplatí už ani prodat. Už nikdy mercedesa. M.
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

Ja mam tiez 2002, a chalana co mam v mercedese hovoril ze je to v pohode, tak neviem, mozno mas nepodarok, inac ta baterka moze byt aj koli tomu ze je slaba na to auto, skusala si tam dat origo baterku? alebo aspon s tymi istymi parametrami? a inac to auto ma este jednu baterku, vpredu pod pelovym filtrom, ta je na nejake elektrospotrebice, a mozno by to chcelo aj tu vymenit. mne ten kamos z mercedesu hovoril o vymene budika tak mozno sa to da vymenit aj samostatne, ked chces sa ho na to opytam a potom by si si to dosla kupit do BA 8) a este jedna vec, kamos ma to iste auto ale 2004 a tiez mu blbne tachometer, mozno mu casom tiez prestane ist, a zevraj to je choroba tychto vozov...
Mercedes e 270cdi
filipk
Nováček

Příspěvek od filipk »

Baterek jsem tam měla už tolik, že to není hezký. O té druhé samozřejmě už vím taky. Vždycky po výměně byl chvíli klid a pak to začlo nanovo. Spíš to vypadá, že to něco vybíjí . Každopádně jsem dnes sedla do auta a ta porucha se mi tam objevila zase!!! Zítra naběhnu opět do servisu, jsem zvědavá, co ten autoelektrikář na to řekne. S tím tachometrem to určitě zjisti a dej vědět, Bratislavu mám ale trochu z ruky!!! Jsem z Karlových Varů. Taky by ses mohl zeptat, čím by mohlo být, že to chvílemi vůbec nejede a nereaguje to na plyn. To mě teď zajímá asi nejvíc. Jinak Ti přeji víc štěstí s autem než mám já. M.
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

ahoj jestli je to pouze budikama ten vas problem tak na ebay jsem nasel firmu co je repasuje displeje,podsviceni kdyz je treba jak u eska neonovy atd.
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

filipk
Nováček

Příspěvek od filipk »

Díky moc, vypadá to super /hlavně ta cena/. Proberu to v servisu. M.
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

možná se to dá opravit, máte někdo fotku těch budíků?
Odpovědět

Zpět na „Mercedes-Benz“