Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co vše mám kontrolovat? N75,hadičky a turbo jestli se hýbe táhlo?misoVW píše:Turbo sa pomalsie reguluje. Vaha je O.K. Nad 3000ot Ti pada turbo tlak skoro o 200mbar. Kontrola regulacie turba.
lepsi je rozebrat a vycistit, kdyz to rozhybes rukou, casem se to nejspis opet zanese, jen oddalis nevyhnutelne.ČONR píše:Ahoj,tak jsem dnes sundal banku a hýbal s páčkou. Při pohybu jde páčka zcela lehce,ale samovolně nepadá když ji dám nahoru! když se páčkou hýbe nahoru,tak cca poslední třetina jde trochu tíž,až to v jednom místě poskočí.
Když jsem dával banku zpět,tam jsem zjistil že když je banka připravena k přišroubování tak ta páčka asi není uplně nahoře. Je to v pořádku?
Co s tím zadrháváním? mám to rozhýbat,nebo rozdělat a vyčistit? Předem díky
To nastavenie nie je v poriadku!! To kto robil??? Nastav to tahlo tak, aby malo asi 3mm predpatie, ked namontujes banku.ČONR píše:Ahoj,tak jsem dnes sundal banku a hýbal s páčkou. Při pohybu jde páčka zcela lehce,ale samovolně nepadá když ji dám nahoru! když se páčkou hýbe nahoru,tak cca poslední třetina jde trochu tíž,až to v jednom místě poskočí.
Když jsem dával banku zpět,tam jsem zjistil že když je banka připravena k přišroubování tak ta páčka asi není uplně nahoře. Je to v pořádku?
Co s tím zadrháváním? mám to rozhýbat,nebo rozdělat a vyčistit? Předem díky