Pozdra stabilizátoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pozdra stabilizátoru
Ahoj!Před měsícem jsem měnil pouzdra stabilizátoru ozivalo se vrzaní.Ted to začalo vrzat znovu.Nevite někdo jestli se to promazává před montáží nebo se to dává na sucho,pouzdra jsem koupil od febi.Golf IV TDI.Díky 

Vrzání je bohužel častý jev, zvláště pokud pouzdra jsou z tvrdší pryže. Mastek (používal se kdysi v pneuservisech na montáž duší) je ideální, nebo JAR na nádobí - jak píše misoVW. Hlavně NE žádné vazelíny a podobné ropné produkty, to by mohlo gumu poškodit.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Přispěvovatel
Já to namazal grafitovou vazelinou, měsíc bez problému Ok, ale pak vrzaní a vrzání, přes víkend jsem to rozebral lůžka umyl solvínou abych to odmastil a natřel mýdlem-2.dni luxus uvídíme pro první jízdě v dešti.
Hlavně nemazat žádnýma vazelínama, místy se ta guma připekla k objímce !
P.s. já má také Febi a už nikdy více, radči připlatím a ať to nevrže, takovej přejezd retardéru to je katastrofa.
Nevíte kolik stojí originál ze Škody ?
Hlavně nemazat žádnýma vazelínama, místy se ta guma připekla k objímce !
P.s. já má také Febi a už nikdy více, radči připlatím a ať to nevrže, takovej přejezd retardéru to je katastrofa.

Nevíte kolik stojí originál ze Škody ?
- marena tdi
- Aktivista
ja si koupil originalni pouzdra vw a po 5tisic km me zacaly taky vrzat,stalo to okolo 300kc za kus,tak jsem se nastval zasel do autokelly a koupil starline za 40 kc/kus.Zatim v pohode,tak se uvidi kolik vydrzi.Nekdo by rekl starline je sracka,ale za ty prachy neberte to. 

bora 1,9 TDI 66 kw typ AGR najeto 186000km,brembo+textar
Yamaha 1000 thunderace
Yamaha 1000 thunderace
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel