p806-C evasion-F ulisse 1,9td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
p806-C evasion-F ulisse 1,9td
Tak to je můj nový výběr,odstavil bych staré toledo a koupil něco většího.Co vaše zkušenosti???
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
A jake jsou ty motory 1,9 TD? slysel jsem ze nejsou moc povedene,ze dost odchazi. Koupil jsem si C jumpy, tak se toho trochu bojim. I kdyz u ted me spis nez motor trapi strecha ktera je o kousek niz nez je obvykle - v nekterych mistech asi o 30 cmorigoš píše:Mám Scudo 1,9TD tahle auta jsou všechna na jedno brdo a jsou dobrá. Já mohu jen doporučit.

Toledo 1L 1,9 TDi
To origoš:Jaký jsou problémy s 2.1td? kolega má 1.9td a je z toho neštasný.kromě turba a hlavy má vše nové a stejně to nestartuje(P-406),od kroužku,svíček,vstřiku(Ten řídící byl pěkně drahej)Vetnilu na studenej start atd... Takže netěsnost motoru u 2.1 td a horší čerpadlo je relativě v pohodě.A co se týče přístupu, ruce mám orvaný stejně jak u 1.9td...
Tak to se ti nedivím,vypadá super,ale ty díly mě děsí...i když kupoval jsem před. nárazník na megana a stal 1500kč.tak zas tak zlé to není...rfarsky píše:taky jsem vybíral mezi Alhambrou a Renaulltrm Grand Espace,zvítězila Alhambra vzhledem k dostatku náhradních dílů,ale ten rencek se mi líbí víc
-
- Přispěvovatel
Rozhodně bych šel do Sharana (Alhambry,Galaxy) s motorem Tdi 81kW (nezničitelný motor)!
To auto má jen jednu jedinou nevýhodu - není v pozinku.
Jinak SUPER AUTO!!!
To auto má jen jednu jedinou nevýhodu - není v pozinku.
Jinak SUPER AUTO!!!
Octa 1 s nesmrtelnou chrochtačkou AGR, Alhambra 1,9Tdi AFN s půl mega na tachu, VW Kafer 1302S rok 1972 - motor 1600ccm(zatím bez úprav), AUDI 100 C3 doutník s pětihrnkovou komůrkou 2,0TD R5.