Nevim jak u golfu, ale tchán to dal do alfy 147 jtd a pocitově to líp zrychluje a jede to tak nějak lehčeji (supr slovo ) a rozhodně to míň žere (tak o půl litru) Nevim jestli to stojí za ty prachy, když chceš dát jen filtr...
No podle mě to dělá jen kravál,známej to dal do T5 caravelle 2,5TDI a taky říkal,že to zní,jak když mu někdo vysává v kaslíku před spolujezdcem.Na mý oktě to teda taky na výkonu nepřidalo-jen takový pocit a neřekl bych,že by mi klesla spotřeba.
Nepropousti to taky do sani vic necistot? Kdyz je to filtr s vyssi propustnosti? Ja mam K/N na masine, ale tam je to kombinovany jeste s otevrenym vyfukem a tryskama v karburatorech.. nevim jak na aute, jestli staci jenom filtr.. podle me to asi moc velky smysl nema.. pokud je to podobny jako s motorkou, tak je vyhoda v tom, ze se da filtr vyprat a znova naimpregnovat specialnim sprejem a je jak novej..
ked je to filter s vacsou priepustnostou, tak by mal prepustat vacsie mnozstvo vzduchu a nie necistot, ci nie?
Samotnym vzduchovym filtrom ziadny vykon neziskas, je to radovo len velmi zanedbatelne cislo. Podla mna sa to neoplati kupovat, aj ked vyrobcovia slubuju nemozne.
na golfa stoji asi tisicku da sa prat a znova naimpregnovat nemas co stratit za cenu styroch smejdov mas jeden kvalitnya je to vazne o kusok zivsie,ale nedaval by som tam ten kuzelovy (mam rad ticho)ale sportovu nahradu originalu
Jak bylo receno.Je to naprd, a navic se vic zasira snimac vzduchu a pochybuju, ze to nejak pocitove zvysuje vykon.Odzkouseno na vlastnim aute.Kdyby nekdo chtel vlozky do sani pro TDi K-N tak tu mam hromadu zdarma.Pouze trosku jete
Asi před 14 dny jsem přešel od sportovního filtru (konus) ke klasickému air boxu.Ten sportovní jsem měl asi tak necelé dva roky.Začal už mě srát ten rachot, který se dostával i do kabiny a také jsem našel droubounké kamínky na stěnách sacích trubek, které už byly za filtrem a zůstaly tam jen díky slabému olejovému filmu na stěnách.Takže teď mám standartní filtr v air boxu a jede to úplně stejně.Pro motor s turbem to moc velký význam nemá, podtlak turbíny si vzduch natáhne tak jako tak.