ma cenu davat sport vzduch filtr vlozku KN do golfa 4 TDI 81

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
smith
Nováček
Odpovědi: 0

ma cenu davat sport vzduch filtr vlozku KN do golfa 4 TDI 81

Příspěvek od smith »

caute :o)
ma cenu davat sport vzduch filtr vlozku KN do golfa 4 TDI 81KW
jake to ma + a -?? ma to vubec cenu kupovat do TDI ?
Zapri
Přispěvovatel

Příspěvek od Zapri »

Nevim jak u golfu, ale tchán to dal do alfy 147 jtd a pocitově to líp zrychluje a jede to tak nějak lehčeji (supr slovo :o ) a rozhodně to míň žere (tak o půl litru) Nevim jestli to stojí za ty prachy, když chceš dát jen filtr...
Děděk
Přispěvovatel

Příspěvek od Děděk »

No podle mě to dělá jen kravál,známej to dal do T5 caravelle 2,5TDI a taky říkal,že to zní,jak když mu někdo vysává v kaslíku před spolujezdcem.Na mý oktě to teda taky na výkonu nepřidalo-jen takový pocit a neřekl bych,že by mi klesla spotřeba. :(
SHARAN AUY 2002
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Co já vím tak to málo kdo ocenil a dost vysoká cena.
Rasto
Přispěvovatel

Příspěvek od Rasto »

odskusane nic to nerobi okrem zvuku zrychlenie a max rychlost taka ista
VW Multivan T5
Pampaliny
Přispěvovatel

Příspěvek od Pampaliny »

Nepropousti to taky do sani vic necistot? Kdyz je to filtr s vyssi propustnosti? Ja mam K/N na masine, ale tam je to kombinovany jeste s otevrenym vyfukem a tryskama v karburatorech.. nevim jak na aute, jestli staci jenom filtr.. podle me to asi moc velky smysl nema.. pokud je to podobny jako s motorkou, tak je vyhoda v tom, ze se da filtr vyprat a znova naimpregnovat specialnim sprejem a je jak novej..
airbone
Přispěvovatel

Příspěvek od airbone »

ked je to filter s vacsou priepustnostou, tak by mal prepustat vacsie mnozstvo vzduchu a nie necistot, ci nie? :D
Samotnym vzduchovym filtrom ziadny vykon neziskas, je to radovo len velmi zanedbatelne cislo. Podla mna sa to neoplati kupovat, aj ked vyrobcovia slubuju nemozne.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Nekamenujte mě, ale myslím si, že je lepší měnit snadartní vzducháč každou výměnu oleje tedy 15 000km.
bernardi
Přispěvovatel

Příspěvek od bernardi »

na golfa stoji asi tisicku da sa prat a znova naimpregnovat nemas co stratit za cenu styroch smejdov mas jeden kvalitnya je to vazne o kusok zivsie,ale nedaval by som tam ten kuzelovy (mam rad ticho)ale sportovu nahradu originalu
smith
Nováček

Příspěvek od smith »

no tak ted fakt nevim jestli si ho mam koupit (wallbash) ma ho nekdo v golfu danej? je auto hlucnejsi??
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Jak bylo receno.Je to naprd, a navic se vic zasira snimac vzduchu a pochybuju, ze to nejak pocitove zvysuje vykon.Odzkouseno na vlastnim aute.Kdyby nekdo chtel vlozky do sani pro TDi K-N tak tu mam hromadu zdarma.Pouze trosku jete :)
katana
Přispěvovatel

Příspěvek od katana »

přesně tak.Že to líp jede je jenom pocit,protože to není utlumený přes airbox-víc to duní(syčí).
bernardi
Přispěvovatel

Příspěvek od bernardi »

smith píše:no tak ted fakt nevim jestli si ho mam koupit (wallbash) ma ho nekdo v golfu danej? je auto hlucnejsi??
ja mam nahradu klasickeho filtra a co sa tyka hlucnosti ziaden rozdiel,zdalo sa mi ked som ho zalozil ze je to trochu ale len trochu zivsie
Toledak
Aktivista

sportovní filtr

Příspěvek od Toledak »

Asi před 14 dny jsem přešel od sportovního filtru (konus) ke klasickému air boxu.Ten sportovní jsem měl asi tak necelé dva roky.Začal už mě srát ten rachot, který se dostával i do kabiny a také jsem našel droubounké kamínky na stěnách sacích trubek, které už byly za filtrem a zůstaly tam jen díky slabému olejovému filmu na stěnách.Takže teď mám standartní filtr v air boxu a jede to úplně stejně.Pro motor s turbem to moc velký význam nemá, podtlak turbíny si vzduch natáhne tak jako tak. :D
Nafta patří do TDi!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“