Audi A6 řízení výšky

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Venca1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Audi A6 řízení výšky

Příspěvek od Venca1 »

Zdravím chlapi,může někdo prosím poradit co se nastavuje v základním nastavení ve skupině jedna a dvě ??Po zadání loginu mě to pustí jen na tyto dvě skupiny.U auta stále svítí kontrolka nastavení výšky.Je to A6 quatro r.v.01.Díky za postřehy
milhausek12
Přispěvovatel

Příspěvek od milhausek12 »

kevino
Aktivista

Re: Audi A6 řízení výšky

Příspěvek od kevino »

Venca1 píše:Zdravím chlapi,může někdo prosím poradit co se nastavuje v základním nastavení ve skupině jedna a dvě ??Po zadání loginu mě to pustí jen na tyto dvě skupiny.U auta stále svítí kontrolka nastavení výšky.Je to A6 quatro r.v.01.Díky za postřehy
vypis chyb z VAG U ?
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

OBD.org znám,ale moc chytrej s toho nejsem.Původně se měnili přední tlumiče na audi,protože stále klesalo na předek.Pak jsem to nastavoval v přispůsobení kanál 1,2,3,4a5.V paměti závad nic není,ale všiml jsem si,ze po loginu jsou v zákl.nastavení přístupné kanály 1a 2 tuším,tak by mě zajímalo co se tím nastavuje.Jinak auto stále "pádá"na předek (do rána nevydrží tlak na předních tlumičích)Čím to může ještě být ???
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Venca1 píše:OBD.org znám,ale moc chytrej s toho nejsem.Původně se měnili přední tlumiče na audi,protože stále klesalo na předek.Pak jsem to nastavoval v přispůsobení kanál 1,2,3,4a5.V paměti závad nic není,ale všiml jsem si,ze po loginu jsou v zákl.nastavení přístupné kanály 1a 2 tuším,tak by mě zajímalo co se tím nastavuje.Jinak auto stále "pádá"na předek (do rána nevydrží tlak na předních tlumičích)Čím to může ještě být ???

ventilovy blok?
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

máš k tomu nějaký manuál ???nebo úryvek z DP ??
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

Venca1 píše:OBD.org znám,ale moc chytrej s toho nejsem.Původně se měnili přední tlumiče na audi,protože stále klesalo na předek.Pak jsem to nastavoval v přispůsobení kanál 1,2,3,4a5.V paměti závad nic není,ale všiml jsem si,ze po loginu jsou v zákl.nastavení přístupné kanály 1a 2 tuším,tak by mě zajímalo co se tím nastavuje.Jinak auto stále "pádá"na předek (do rána nevydrží tlak na předních tlumičích)Čím to může ještě být ???
Jestli Ti to padá je jen jedna odpověď špatný měchy. nutná výměna co nejdřív než Tě to bude stát i kompresor víc k tomu neni třeba dodávat.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

nadvihnut auto na max hore a napenit kazdy mech ci niekde nebude bublinkovat

(h2o + saponat) b :)
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

kevino píše:nadvihnut auto na max hore a napenit kazdy mech ci niekde nebude bublinkovat

(h2o + saponat) b :)
UPlně zbytečný přední měchy má KO a muže počítat i se zadkama je to klasickej problem
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

Díky vyzkouším
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

Tak k těm vyměněným předním tlumičům musíme přidat i nový měchy.Ty starý jsou KO.Takže závada vyřešena.Díky za odpovědi
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

Venca1 píše:Tak k těm vyměněným předním tlumičům musíme přidat i nový měchy.Ty starý jsou KO.Takže závada vyřešena.Díky za odpovědi
Přesně jak sem psal 8)
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

jojo mechy...klasika u audi...to nemusi ani penit vem a zahod je do kose...nebo do popelnice.. (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“