Audi A6 řízení výšky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A6 řízení výšky
Zdravím chlapi,může někdo prosím poradit co se nastavuje v základním nastavení ve skupině jedna a dvě ??Po zadání loginu mě to pustí jen na tyto dvě skupiny.U auta stále svítí kontrolka nastavení výšky.Je to A6 quatro r.v.01.Díky za postřehy
-
- Přispěvovatel
Re: Audi A6 řízení výšky
vypis chyb z VAG U ?Venca1 píše:Zdravím chlapi,může někdo prosím poradit co se nastavuje v základním nastavení ve skupině jedna a dvě ??Po zadání loginu mě to pustí jen na tyto dvě skupiny.U auta stále svítí kontrolka nastavení výšky.Je to A6 quatro r.v.01.Díky za postřehy
OBD.org znám,ale moc chytrej s toho nejsem.Původně se měnili přední tlumiče na audi,protože stále klesalo na předek.Pak jsem to nastavoval v přispůsobení kanál 1,2,3,4a5.V paměti závad nic není,ale všiml jsem si,ze po loginu jsou v zákl.nastavení přístupné kanály 1a 2 tuším,tak by mě zajímalo co se tím nastavuje.Jinak auto stále "pádá"na předek (do rána nevydrží tlak na předních tlumičích)Čím to může ještě být ???
Venca1 píše:OBD.org znám,ale moc chytrej s toho nejsem.Původně se měnili přední tlumiče na audi,protože stále klesalo na předek.Pak jsem to nastavoval v přispůsobení kanál 1,2,3,4a5.V paměti závad nic není,ale všiml jsem si,ze po loginu jsou v zákl.nastavení přístupné kanály 1a 2 tuším,tak by mě zajímalo co se tím nastavuje.Jinak auto stále "pádá"na předek (do rána nevydrží tlak na předních tlumičích)Čím to může ještě být ???
ventilovy blok?
Jestli Ti to padá je jen jedna odpověď špatný měchy. nutná výměna co nejdřív než Tě to bude stát i kompresor víc k tomu neni třeba dodávat.Venca1 píše:OBD.org znám,ale moc chytrej s toho nejsem.Původně se měnili přední tlumiče na audi,protože stále klesalo na předek.Pak jsem to nastavoval v přispůsobení kanál 1,2,3,4a5.V paměti závad nic není,ale všiml jsem si,ze po loginu jsou v zákl.nastavení přístupné kanály 1a 2 tuším,tak by mě zajímalo co se tím nastavuje.Jinak auto stále "pádá"na předek (do rána nevydrží tlak na předních tlumičích)Čím to může ještě být ???