a diagnostiku na to mas??ak nie tak ti to aj tak nepojde..aditivum sa nalieva do pridavnej nadrzky ktora je pri nadrzi.a fap je ten do ktoreho idu 2 tenke trubky na snimac diferencialneho tlaku..
minimalne nadvihnut jednu stranu lebo sa k tomu nedostanes...ale ak si to nikdy nerobil radsej to zanes niekomu co to vie a ma to za chvilku hotove..inak sa tym pooblievas a nemusis to nakoniec ani naplnit..
jak dlouho to prinlizne trva,vycistit fap a dolit to aditivum,kazdy mi v servise rika neco jineho a ja nevim co si vybrat.myslim si ze fap je pricpany auto netahne a je jak bez turba
fap na parkovisku nedemontujes...vycistit sa tiez bohvieako neda.treba zajst do peugeotu objedat zrepasovany je lacnejsi..ak posles vin dam ti aj presne objednavacie cislo..ale rataj s tym ze lacne to neni..
Package píše:fap na parkovisku nedemontujes...vycistit sa tiez bohvieako neda.treba zajst do peugeotu objedat zrepasovany je lacnejsi..ak posles vin dam ti aj presne objednavacie cislo..ale rataj s tym ze lacne to neni..
vcitroenu mi rikali ze se to cisti horkou vapkou a stoji to 1500kč kolik asi ten repas stoji?
vycistit sa to da ale ako som pisal nieje to bohvieco..je to take zalepenie oci..ak to chces poriadne vycistit musis rozrezat FAP a tak ho cistit a prat a nielen prestriekat vapkou..su to specialne kanaliky a nestaci ich len vystriekat.zalezi na tom ako sa s autom jazdilo a podla toho je aj zaneseny FAP..dlhsie trasy su pre FAP ideal a mesto ho zabija..ak si to auto chces nechat daj tam novy(zrepasovany) a mas pokoj na cca 120000km.
cenu ti poviem presne ked mi das vin-ko.
Package píše:vycistit sa to da ale ako som pisal nieje to bohvieco..je to take zalepenie oci..ak to chces poriadne vycistit musis rozrezat FAP a tak ho cistit a prat a nielen prestriekat vapkou..su to specialne kanaliky a nestaci ich len vystriekat.zalezi na tom ako sa s autom jazdilo a podla toho je aj zaneseny FAP..dlhsie trasy su pre FAP ideal a mesto ho zabija..ak si to auto chces nechat daj tam novy(zrepasovany) a mas pokoj na cca 120000km.
cenu ti poviem presne ked mi das vin-ko.
cistil som to raz a vystriekal som to vapkou a pouzil som aj daku arvu alebo co to bolo .... auto fachcilo potom vpohode akurat ze som nedolieval eolys lebo ho tam bolo dost este
diagnostiku musis kazdopadne....odstranit FAP bez upravy SW motora to nejde..ak mozem poradit zavolaj ludom od www.fapoff.cz a tam ti to spravia.
mas to jedinu investiciu potom do FAP systemu..ziadne aditivum,ziadny FAP a ziadny problem.