LOG Turba a vahy_pozrite na to please,pada to do nouzaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
LOG Turba a vahy_pozrite na to please,pada to do nouzaku
Zdravim Vas,
uz fakt neviem co s tym,tak sa obraciam na profikov.
Auto mi pada do nouzaku ked mu trosku stupim,alebo ma vacsiu zataz...
VAG mi hlasi chybu s podtlakom...regulacni mez prekrocena.
Vymenil som ako pisal VIS...podtalkovy ventyl N75 a vsetky hadicky podtlakove....uz mi zostalo len turbo.To turbo ale nie je stare,nema vela nabehane...a taha pekne,tycka regulacie ide lahko....
dal som to dnes na VAG a tu je LOG z turba aj vahy...moc sa tomu nerozumiem,mrknite sa na to prosim a skuste nieco poradit....
http://leteckaposta.cz/299072851
jedna sa o auto VW BORA 1.9TDI-PD 85kW AJM
Dik moc...
uz fakt neviem co s tym,tak sa obraciam na profikov.
Auto mi pada do nouzaku ked mu trosku stupim,alebo ma vacsiu zataz...
VAG mi hlasi chybu s podtlakom...regulacni mez prekrocena.
Vymenil som ako pisal VIS...podtalkovy ventyl N75 a vsetky hadicky podtlakove....uz mi zostalo len turbo.To turbo ale nie je stare,nema vela nabehane...a taha pekne,tycka regulacie ide lahko....
dal som to dnes na VAG a tu je LOG z turba aj vahy...moc sa tomu nerozumiem,mrknite sa na to prosim a skuste nieco poradit....
http://leteckaposta.cz/299072851
jedna sa o auto VW BORA 1.9TDI-PD 85kW AJM
Dik moc...
-
- Aktivista
jayzee mi priviezol auto. Tu je log pred cistenim turba:

tu je log po vycisteni:

Ako vidite, stale to nie je ono. Hlavne to stupanie tlaku nad 3000ot. Stiahol som SW z ECU a ´krasny´ e-bay chip
Pridana len nafta.
Tu je log na 4ke po prehrati softu za originalny:

Pekny priklad, ze na chipe sa nesetri. Jayzee tak auto kupil, ani nevedel ze tam ma ´´chip´´.

tu je log po vycisteni:

Ako vidite, stale to nie je ono. Hlavne to stupanie tlaku nad 3000ot. Stiahol som SW z ECU a ´krasny´ e-bay chip

Tu je log na 4ke po prehrati softu za originalny:

Pekny priklad, ze na chipe sa nesetri. Jayzee tak auto kupil, ani nevedel ze tam ma ´´chip´´.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Tak Auto je uz doma..velka vdaka Misovi,prvy clovek,ktoreho som osobne poznal,co vie co hovori a rozumie sa 
neviem si predstavit,ze by mi to spravil niektory z nasich servisov....
Inac auto ide krasne,je sice trosku poznat,ze tam bol ten chip predtym....je to trosku lenivejsie,ale zase take kultivovanejsie...to zrychlenie je rovnomerne,predtym to bolo nic,nic,nic...a zrazu bum.
Tak dufam,ze motor teraz poslape dalsich 190tis km

neviem si predstavit,ze by mi to spravil niektory z nasich servisov....
Inac auto ide krasne,je sice trosku poznat,ze tam bol ten chip predtym....je to trosku lenivejsie,ale zase take kultivovanejsie...to zrychlenie je rovnomerne,predtym to bolo nic,nic,nic...a zrazu bum.
Tak dufam,ze motor teraz poslape dalsich 190tis km