Montáž předních tlumičů.

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bosis
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Montáž předních tlumičů.

Příspěvek od Bosis »

Dobrý den.
Prosím Vás,rád bych zeptal servisních odborníků,jestli se při montáži (plynokapalinových) tlumičů pérování ,mohou chvilku nechat ve vodorovné poloze(naležato) po přestřihnutí stahovacích pásek držící tlumič v zatlačené poloze.Jdemi o to,že jsem slyšel,že se "prý" mohout takto poškodit a nevydrží tolik co by normálně vydržely.Konkrétně se jedná o tlumiče Kayaba.Předem děkuji za případnou odpověď.
Csala
Přispěvovatel

Re: Montáž předních tlumičů.

Příspěvek od Csala »

Bosis píše:Dobrý den.
Prosím Vás,rád bych zeptal servisních odborníků,jestli se při montáži (plynokapalinových) tlumičů pérování ,mohou chvilku nechat ve vodorovné poloze(naležato) po přestřihnutí stahovacích pásek držící tlumič v zatlačené poloze.Jdemi o to,že jsem slyšel,že se "prý" mohout takto poškodit a nevydrží tolik co by normálně vydržely.Konkrétně se jedná o tlumiče Kayaba.Předem děkuji za případnou odpověď.
Zivotnost plynokvapalinovych tlmicov by pripadny unik plynu nemal ovplyvnit. Ten plyn je tam len na to, aby znizil penenie oleja. Nikde som upozornenie na nespravne polohovanie plynokvapalinoveho tlmica nevidel.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Bosis
Přispěvovatel

Příspěvek od Bosis »

Takže to mám brát tedy tak,že jsem naletěl této "teorii".Tak tedy nesmysl.
Děkuji.
malim9am
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malim9am »

jestli drzi v zatlacne poloze, tak to asi neni plynokapalina ..
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“