Cavte chalni ,som tu novy neviem presne ako to tu funguje ale snad mi poradite.. Mam VW2.5tdi 96kw multivan motor AXD ma taky problem:mam najazdenych 220tis km o odislo mi turbo dal som spravit repas turba no po 2500km ho zas slak trafil.. dal som to znova repasovat,ale uz sme hladali pricinu,ze preco asi,tak som dostal tip,ze je treba aj vymenit olejove cerpadlo,cize som ho vymenil,teraz som znova najazdil 2500km a zas to iste.. Viete mi prosim poradit,kde je problem...
Naposledy upravil(a) radeksk dne 09 lis 2009, 18:55, celkem upraveno 2 x.
Tak ani neviem.. prvy krat zacalo strasne šuštat,tak ticho no a nakoniec dym,strihlo osku,no teraz to este nieje demontovane, ale ked nastartujem ,tak strasne v nom šušti
serie nebo chip ? co vedeni vzduchu ? nemas nekde diru kde by ti to ufukovalo ? zkus ten okruh uzavrit a kompresorem nafouknout, jestli to nekde neutika. co ten repas ? kdo to delal ? bylo to udelany poradne ? vyvazeni apod ? trosku se rozepis, jinak se to tezko eliminuje.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Tak repas bol robeny v polsku ,velmi dobra robota,vybyzene atd...auto fungovalo ako hodinka odkedy mi menili vyfukovu prirubu bola prasknuta ta ju zavarili ,plochy pekne vybrusili ,no a popri tom povedali ,ze turbo je dost zaolejovane-zamastene z vonku ta aby som ho dal spravit,kedze je vsetko rozobrane ,ta popri jednej robote aby sa spravilo vsetko.. a odvtedy sa to drbe po kazdych 2500-3000km jazdim s tym väcsinou dlhe trasy do nemecka... cize u nas velmi malo.. auto je chipnute robili to v nemecke take som kupil.Ked som auto kupil ,tak malo najazdenych 114tis km Ja som na tom spravil nejaku stovku a bez problemu fungovalo
No spravilo by to az po 3000km? preco nie hned.. npr po 500..? ja sa len pytam uvazujem .. neodporujem ,ale dakujem za kazdy namet.. kazda rada sa ceni posledny pripad sa mi stal vcera... este to nieje rozobrate je to na aute,ale je pocut ze turbina sa stale toci...
Dlouhý trasy, chipnutý, Německý dálnice: to určitě nejezdíš 130 co??? Necháváš to chvilku na volnoběh schladnout, nebo tomu dáváš kudlu, pak zastavíš na WC vypneš , zapneš a zase kudla.....
By si sa cudoval ,ale auto sa snazim setrit.. neturujem ho ked nieje zohriaty a tiez ked robim prestavky ,tak ho ani nevypinam...nech si klepe.. nema zmyslel ho vypnut usetris deci nafty...??...ale dakujem aj za tento nazor.. snaha sa ceni..
vzdy ustrihlo osku? Na vsetkych troch? Skontroluj mazaciu trubku turba, ci nie je pripchata. Dalsia vec, ci pri montazi turba zalial mechanik turbo olejom
Nie ,osku strihlo len na tom druhom,teraz to len šušti...no zalial mechanik turbo pred namontovanim.. a s tymi hadicka mi je to tak ze to v motore su kanaliky ktorymi je mazane turbo.. tam niesu hadicky.. aspon mi tak bolo povedane..