WV PASSAT B5 TDI PROBLEM S ELEKTRIKOU

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
bpetr
Sběrač informací
Odpovědi: 0

WV PASSAT B5 TDI PROBLEM S ELEKTRIKOU

Příspěvek od bpetr »

ZDRAVIM mam passat 81 kw rv.98 nenašel by se pobliž česky lipy nekdo kdo rozumi elektrice ,, občas mi problikavaj kontrolky a řve tam nějakej vykřičnik ,kontrolky na přistrojovce jakoby pohasinaj a nechytne to ,parkrat otočim kličem a kontrolky se rozsvitěj a chytne to ,třeba se stane že davam spatečku a jak tu řadičku zmačknu tak začnou ty kontrolky na přistrojovce problikavat, divny. na vagu to psalo spoustu chyb a ty nejhlavnějši byly špatne ukostřeni, chyba v imobilizeru,vadna nějaka civka,zablokovana řidici jednotka asi ta od imobilizeru,ty hlavni kostry ,baterka kastle,kastle motor,ty sem čistil a nic.auto potřebuju každej den do prace ,uz jsem z toho na prašky.předem dik za rady.
kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: WV PASSAT B5 TDI PROBLEM S ELEKTRIKOU

Příspěvek od kevino »

bpetr píše:ZDRAVIM mam passat 81 kw rv.98 nenašel by se pobliž česky lipy nekdo kdo rozumi elektrice ,, občas mi problikavaj kontrolky a řve tam nějakej vykřičnik ,kontrolky na přistrojovce jakoby pohasinaj a nechytne to ,parkrat otočim kličem a kontrolky se rozsvitěj a chytne to ,třeba se stane že davam spatečku a jak tu řadičku zmačknu tak začnou ty kontrolky na přistrojovce problikavat, divny. na vagu to psalo spoustu chyb a ty nejhlavnějši byly špatne ukostřeni, chyba v imobilizeru,vadna nějaka civka,zablokovana řidici jednotka asi ta od imobilizeru,ty hlavni kostry ,baterka kastle,kastle motor,ty sem čistil a nic.auto potřebuju každej den do prace ,uz jsem z toho na prašky.předem dik za rady.
vadna elektricka cast spinacky. vymenit. caf

vyzera to napr takto

http://www.passatplus.de/umbauteile/sch ... 05849B.jpg
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“