BMW 325TDS 256T1 tlak nafty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW 325TDS 256T1 tlak nafty
motor běží na flašku uplně normálně,v nádrži je podávací čerpadlo a přepouštěcí hadice s několika ventily kvůli tvaru nádrže která je skoro přepulená(nad kardanem). Jde o to že čepadlo běží ale nevím jestli dává dostatečný tlak a ani odsávačkou nejde přes ty přepouštěcí hadice nasát nafta.Potřeboval bych nějaký předepsaný podávací tlak nafty a stručně popsat funkci těch přepouštěcích ventilů v nádrži.díky
Mám E34.Podavací tlak nafty je 0.4 bar(40KPa).
Přepouštěcí ventilky jak fungují netuším,ale v jedný komoře je systém pro vyrovnávání hladin u obou komor.
Já jezdím s demontovaným podavacím čerpadlem,jde mi to tam samospádem(hydrostatickým tlakem),ale nesmí mi hladina v nádrži klesnout pod 25l ,aby byl dostatečný spád(sloupec).
Vím,že starý 324td(E30) vůbec žádné podavací čerpadlo z výroby neměly ,tudíž by to u E36 mělo taky jet bez něho s dostatečným objemem v nádrži.
Řekl bych,že ty ventilky budou jednosměrné fungující na principu zpětné klapky.
Přepouštěcí ventilky jak fungují netuším,ale v jedný komoře je systém pro vyrovnávání hladin u obou komor.
Já jezdím s demontovaným podavacím čerpadlem,jde mi to tam samospádem(hydrostatickým tlakem),ale nesmí mi hladina v nádrži klesnout pod 25l ,aby byl dostatečný spád(sloupec).
Vím,že starý 324td(E30) vůbec žádné podavací čerpadlo z výroby neměly ,tudíž by to u E36 mělo taky jet bez něho s dostatečným objemem v nádrži.
Řekl bych,že ty ventilky budou jednosměrné fungující na principu zpětné klapky.