Prosim o radu!Zavada na o1 1,6 75kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosim o radu!Zavada na o1 1,6 75kw
Panové poradte prosim!
Řeším o1 1,6 75kw 2004, najeto cca 40000 poctivých km. Takřka od nova se zapisuje porucha a to i na palubce, škodovka to nevyřešila, tak to zkouším já. Závada je 17831-řada válcu 1, sekundární vzduchový systém-průchod příliš malý.
Vyměnil jsem svíčky a všechny těsnění na sání, opravil jednu hadičku a závada už se neukazuje na palubce ale v jednotce se po pár jízdách opět ocitla.
Díky za radu
Řeším o1 1,6 75kw 2004, najeto cca 40000 poctivých km. Takřka od nova se zapisuje porucha a to i na palubce, škodovka to nevyřešila, tak to zkouším já. Závada je 17831-řada válcu 1, sekundární vzduchový systém-průchod příliš malý.
Vyměnil jsem svíčky a všechny těsnění na sání, opravil jednu hadičku a závada už se neukazuje na palubce ale v jednotce se po pár jízdách opět ocitla.
Díky za radu
- marena tdi
- Aktivista
resil jsem podobny problem.pricpane spetne vedeni vyfukovych plynu.ventilator jde otestovat jak bylo psano vyse v akcnich clenech.pak jeste prekontroluj odvod par s ventiloveho vika do sani.jak to praskne prisava to fanesny vzduch a dela to problemy.pak samo vycistit klapu a udelat prispusobeni.
Naposledy upravil(a) marena tdi dne 20 lis 2009, 14:13, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Resil jsem to same a dostal pres servis az do Skody MB, kde byla vymenena vaha vzduchu a hadice odvodu par.marena tdi píše:resil jsem podobny problem.pricpane spetne vedeni vyfukovych plynu.ventilator jde otestovat jak bylo psano vyse v akcnich clenech.pak jeste prekontroluj odvod par s ventiloveho vika do sani.jak to praskne prisava to fanesny vzduch a dela to problemy.pak samo vycistit klapu a udelat prispusobeni.
Po trech studenych startech bylo vse pri starem.
Nakonec stacilo koupit spray na cisteni klapky, prostrikat, udelat prizpusebeni klapky a vse je jiz 50000km ok. Jinak se objevovalo pravidelne.