Tak se mi zdá ,že i při max. bonusu 30%,platím v kubatůře do 2.5 cca 5500Kč u Directu.
Kolik platíte vy?
Povinný ručení.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Povinný ručení.
Možná by nebylo od věci napsat, kolik měsíců máš bezeškodní průběh, než uvádět jakýsi bonus u nějaké firmyBosis píše:Tak se mi zdá ,že i při max. bonusu 30%,platím v kubatůře do 2.5 cca 5500Kč u Directu.
Kolik platíte vy?

Jinak zkus Wustenrot, já platím cca 3300,- (bezeškodní 84m+, věk 30+), drahá polovička cca 4400,- (24m+, 30+, stáří vozu 10+). Vyšší krytí, základní assistance. 1,9 TDI (objem je už pak jedno, pak tam je až nějaký výkonový limit)
Jinak kalkulačka (napříč firmami) je tady:
http://www.top-pojisteni.cz/
Jinak bacha, už prý někdo začal nabízet i povko se spoluúčastí

Flotila je dobrá, nicméně má také svá úskalí...
GIV Variant TDi ???kW
Abych řek pravdu tak toho zas tak moc nevim, ale udělal jsem to tak, že jsem vzal 5 TP a dones je známímu a on mi vrátil zpátky 5 zelenejch karet, 5 TP rozpis kolik za který auto a složenku na celkovou částku. Ale pozor jak psal Slavkov i toto má svá úskalí, třeba jedno (co vim) je to, že nemam pojištěný sedadla spolujezdců, pak už by to bylo o ceně.
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ad flotila- taky asi budeš huř ziskavat bonus z flotily, při event poj události záleží kdo je psán jako pojistník, protože pojištovna se baví vetšinou jen s pojistníkem
vše má+ a -
ad pov se spolučasti-je to produkt čpp sporopov a spolučast je 12 tis při nehodě v zahraniční
-je to max osekanej produkt např pro stojky, starší auta, duchny apod
ad Slavkov to je hezký kalkulačka ale např já mám u triglavu 45% u čpp 30% u uniqu 20% obchodku takže ceny z kalkulace se nebudou shodovat-ty porovnáváče neumí a nemuže reflektovat slevy jednotlivých sjednatelských skupin-čili občas to muže být zavadějici
vše má+ a -
ad pov se spolučasti-je to produkt čpp sporopov a spolučast je 12 tis při nehodě v zahraniční

ad Slavkov to je hezký kalkulačka ale např já mám u triglavu 45% u čpp 30% u uniqu 20% obchodku takže ceny z kalkulace se nebudou shodovat-ty porovnáváče neumí a nemuže reflektovat slevy jednotlivých sjednatelských skupin-čili občas to muže být zavadějici
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
JasněJimBoo píše:ad Slavkov to je hezký kalkulačka ale např já mám u triglavu 45% u čpp 30% u uniqu 20% obchodku takže ceny z kalkulace se nebudou shodovat-ty porovnáváče neumí a nemuže reflektovat slevy jednotlivých sjednatelských skupin-čili občas to muže být zavadějici

GIV Variant TDi ???kW
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tak hlavne u directu se vyplatí jen 1. rok
ale to ji jiná pohadka

ale to ji jiná pohadka
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel