A6 - diagnostika ECU nefunguje - UZ FUNGUJE :)

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Palkokokso
Nováček
Odpovědi: 0

A6 - diagnostika ECU nefunguje - UZ FUNGUJE :)

Příspěvek od Palkokokso »

Zdravim vas... Potrebujem sa vas opytat jednu vec... Po pripojeni original kabla do auta (Audi A6, r.v.1997 (model 98 ) 1,9 TDI, 81kW, Motor AFN) nie je mozne sa pripojit na riadiacu jednotku motora. Bud je riadiaca jednotka odpojena alebo neviem co. :(
Je mozne skontrolovat ABS, airbagy, klimu, central atd. skratka vsetko okrem "01 Motor". RJ: 038 906 018 G.
RJ sme odpojili, na jej konektor 16-ty pin (K-link) sme pripojili drot a ten siel priamo na konektor v aute - 7.pin. (paralelna cesta) Vsetko premerali ci su dobre kontakty a pripojili RJ. Po nastartovani aj tak diagnostika nesla... mam na mysli "motor". Vsetko ostatne slo...
Nestretol sa z vas niekto s niecim podobnym?
Naposledy upravil(a) Palkokokso dne 03 pro 2009, 18:27, celkem upraveno 1 x.
P
Přispěvovatel

Příspěvek od P »

Není v tom auti nějaké neorginální rádio?? Když tak ho skuz odpojit a pak se skusit zpojit s Ř.J. Motoru.
Palkokokso
Nováček

P píše:Není v tom auti nějaké neorginální rádio?? Když tak ho skuz odpojit a pak se skusit zpojit s Ř.J. Motoru.
Veru ze je... myslis si ze to moze suvisiet s tymto??? Skusim, uvidim... dik
tuner1.2i
Sběrač informací

Příspěvek od tuner1.2i »

ja som mal ten isty problem na a3 1.8t agu 1997.ale som nato prisiel.jednoducho som klikol vo vagu na motor 01 a ked sa zobrazilo nacitavanie,az potom som zapol zapalovanie, a nacitalo na prvi krat.ak to nespravim tymto postupom tak mi motor nacita niekedy az na 10 krat.tak to skus,zato nic nedas. :)
Palkokokso
Nováček

tuner1.2i píše:ja som mal ten isty problem na a3 1.8t agu 1997.ale som nato prisiel.jednoducho som klikol vo vagu na motor 01 a ked sa zobrazilo nacitavanie,az potom som zapol zapalovanie, a nacitalo na prvi krat.ak to nespravim tymto postupom tak mi motor nacita niekedy az na 10 krat.tak to skus,zato nic nedas. :)
Dakujem moc... je to presne tak ako v tvojom pripade... Po klinuti ked zacalo nacitavat som zapol zapalovanie a slo to... dik este raz... Inac, uz som rozmyslal nad kupou inej RJ... prave som usetril nie malo euri :)
Palkokokso
Nováček

Ale aj tak ma zaujima cim to moze byt... :( Ale hlavne je za viem ako na to...
tuner1.2i
Sběrač informací

Příspěvek od tuner1.2i »

som rad ze som pomohol.ze som nato prisiel bola uplna nahoda. raz som vymazaval nejake chyby s abs a ked som skoncil vypol som zapalovanie.a potom som si povedal ze skusim este raz ten motor.lenze som si vsimol ked mi zacalo nacitavat ze nemam zapnute zapalovanie,tak som ho rychlo zapol a ono to naskocilo!normalne som nechapal.ale kazdopadne ma to vtedy nenormalne potesilo.tak vela zdaru pri citani motora. :havaj:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“