Samozamykani dveri u Octavie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Samozamykani dveri u Octavie
Ahoj,mam problem uz po nekolikate se mi v garazi zamkly samy dvere u auta .Nastesti jsem mel vzdy po ruce druhe klice.Nevite nahodou co s tim? Vag nic nehlasi.Dik 

proletovat tištáky v zámku, klasická porucha, řešil jsem to tu taky a nejen já, hledej:-)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
kokso ... vag to nema ako zistit :O)Obelisek píše:A proc to nezkousne ten Vag ve kterejch je to dveri?
proste prepni vypinac stropneho svetla tak aby svetlo svietilo ked otvoris dvere . a skusaj postupne pri ktorych dverach sa ti nerozsvieti svetlo v aute ked ich otvoris. asi to budu vodicove :O) .. otvaraju sa najcastejsie
... ked to tak bude mas v prdeli mikrospinac zamku tychto dveri (najcastejsie=vacsinou)
inak potom to preletovanie ci jednotka v dverach alebo komfortka
GIV var asz 4mot upraveny
Vagem to ma take jak zjistit..v parametrech zjisti...ktere jsou stale zavrene i pri otevrenych dveri..jestli je to v safe modu ...jde to podle toho take urcit...jordee_23 píše:kokso ... vag to nema ako zistit :O)Obelisek píše:A proc to nezkousne ten Vag ve kterejch je to dveri?
proste prepni vypinac stropneho svetla tak aby svetlo svietilo ked otvoris dvere . a skusaj postupne pri ktorych dverach sa ti nerozsvieti svetlo v aute ked ich otvoris. asi to budu vodicove :O) .. otvaraju sa najcastejsie
... ked to tak bude mas v prdeli mikrospinac zamku tychto dveri (najcastejsie=vacsinou)

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
oprava zamku
kdybys nahodou potreboval opravit ten zamek ve dverich a nevedel si s tim rady tak ti muzu pomoci Domažlice 777932380
myslel som ako ze mu to nevypise chybu do pamatiVPetr píše:Vagem to ma take jak zjistit..v parametrech zjisti...ktere jsou stale zavrene i pri otevrenych dveri..jestli je to v safe modu ...jde to podle toho take urcit...jordee_23 píše:kokso ... vag to nema ako zistit :O)Obelisek píše:A proc to nezkousne ten Vag ve kterejch je to dveri?
GIV var asz 4mot upraveny