jak rozebrat svetla?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marena tdi
- Aktivista
jak rozebrat svetla?
chlapi resil to tu uz nekdo?chltel bych na svetlech co nejsetrneji sundat celni plast ktery je tam nalepeny.predni svetla octavia 1 xenon.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Re: jak rozebrat svetla?
preco to chce davat dole ? je to tam pekne prilepenemarena tdi píše:chlapi resil to tu uz nekdo?chltel bych na svetlech co nejsetrneji sundat celni plast ktery je tam nalepeny.predni svetla octavia 1 xenon.
- marena tdi
- Aktivista
cistit to nechci.to jde i jinym zpusobem .spise mne napadla takova blbina vylakovat vnitrek na cerno-krom cocek a dalkove paraboly.mam cerne auto tak ze takova vize.jak vidim co s tim muzu zdupkat ,tak z vize upoustim 

Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
Zdar no dost záleží na šikovnosti vím o člověku který to na autě má udělaný +má origo xeny a má ještě okolo nich udělaný svítící kroužky a vypadá to skvěle mrkni na octavia club jsou tam pěkný fotkymarena tdi píše:cistit to nechci.to jde i jinym zpusobem .spise mne napadla takova blbina vylakovat vnitrek na cerno-krom cocek a dalkove paraboly.mam cerne auto tak ze takova vize.jak vidim co s tim muzu zdupkat ,tak z vize upoustim
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
- marena tdi
- Aktivista
diky podivam se .chipmann píše:Zdar no dost záleží na šikovnosti vím o člověku který to na autě má udělaný +má origo xeny a má ještě okolo nich udělaný svítící kroužky a vypadá to skvěle mrkni na octavia club jsou tam pěkný fotkymarena tdi píše:cistit to nechci.to jde i jinym zpusobem .spise mne napadla takova blbina vylakovat vnitrek na cerno-krom cocek a dalkove paraboly.mam cerne auto tak ze takova vize.jak vidim co s tim muzu zdupkat ,tak z vize upoustim

-
- Přispěvovatel
- marena tdi
- Aktivista
No tak když máš na čem trénovat toe jinámarena tdi píše:vcera jsem to hledal ,nasel jsem to .ten borec to rozrezal ,upravil a slepil.mam doma nekolik defektnich xenonu ,tak to natrenuju.

OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
- marena tdi
- Aktivista
jak byl jeste cas tak jsem delal modelarinu tak nejaka ta vzrucnost jeste je.musim jeste sehnat frezku.chipmann píše:No tak když máš na čem trénovat toe jinámarena tdi píše:vcera jsem to hledal ,nasel jsem to .ten borec to rozrezal ,upravil a slepil.mam doma nekolik defektnich xenonu ,tak to natrenuju.
-
- Přispěvovatel
jak tak koukám teď ven, padá,padá... šlo by to třeba o sloup, ne vážně,je to práce na prd,řezat odlamovákem a pomoct trochu fénem ,ten lep je pak měkčí,Dolph by to dal do trouby,není to kuře a na 250 aby se to celý nezkroutilomarena tdi píše:jak byl jeste cas tak jsem delal modelarinu tak nejaka ta vzrucnost jeste je.musim jeste sehnat frezku.chipmann píše:No tak když máš na čem trénovat toe jinámarena tdi píše:vcera jsem to hledal ,nasel jsem to .ten borec to rozrezal ,upravil a slepil.mam doma nekolik defektnich xenonu ,tak to natrenuju.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku