Tempomat Octavia 2 (face)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tempomat Octavia 2 (face)
Mam Skodu Ocataviu 2(face "3") family 1.9 TDI 77kW. Vyrobena 11/2009.
Je v nej riadiaca jednotku stlpiku riadenia 1K0953549CT, ktora nepodporuje tempomat. Chcel by som ho dorobit. Packu oznacenie 1K0953513A mam.Ak viete co musim vsetko urobit a co by to cca stalo aby to fungovalo dajte vediet. Dakujem
Je v nej riadiaca jednotku stlpiku riadenia 1K0953549CT, ktora nepodporuje tempomat. Chcel by som ho dorobit. Packu oznacenie 1K0953513A mam.Ak viete co musim vsetko urobit a co by to cca stalo aby to fungovalo dajte vediet. Dakujem
Dik za info. Tusim toto ale neviem aku, co by to cca mohlo stat a ci je tam nejake riziko pri vymene. Uprimne povedane co by sa mohlo na aute po....t kedze ja to sam urcite robit nebudem.
Naposledy upravil(a) IKA dne 14 pro 2009, 12:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Sběrač informací
kevino píše:tak teraz si ma pobavil. ano vsetky octavie II maju rj stlpika volantu, ale nie vsetky jednotky podporuju funkciu tempomatenergizer81 píše:ste normalny? vsetky octavie 2 od roku 2005 maju rj elektroniky volantu je len ine zapojenie na packe!
podporuju tempomat je to tak dane aj facelift!
Presme !!!

Ja len dufam ze "J527 a niekedy aj J519" neznamena aj vymena RJ motoru. Ked sa mi tempomat v servise pokusali aktivovat tvrdili, ze RJ motoru nevyhodila chybu len RJ riadenia. Nasledne som zistil ze v navode na montaz tempomatu je moja RJ uvedena, ze nepodporuje tempomat.
Tak uz len zistit ake cislo RJ potrebujem a kde ju zohnat za normalnu cenu. Ak viete dajte vediet ale aj tak dik za info. Tempomat je teraz asi v mode (ja som ho mal v starom aute 8 rokov). Cital som viac debat na tuto temu a niektore skusenosti po vymene RJ riadenia ma celkom vyplasili. Preto sa pytam takto lebo som zistil, ze ludia na forach vedia viac ako v ... Nechcem ohovarat lebo inak som zo servisom bol doteraz spokojny.
Tak uz len zistit ake cislo RJ potrebujem a kde ju zohnat za normalnu cenu. Ak viete dajte vediet ale aj tak dik za info. Tempomat je teraz asi v mode (ja som ho mal v starom aute 8 rokov). Cital som viac debat na tuto temu a niektore skusenosti po vymene RJ riadenia ma celkom vyplasili. Preto sa pytam takto lebo som zistil, ze ludia na forach vedia viac ako v ... Nechcem ohovarat lebo inak som zo servisom bol doteraz spokojny.
Mam Skodu Ocataviu 2(face "3") family 1.9 TDI 77kW. Vyrobena 11/2009. Oni tam ocesali co mohli nie je tam napr. ESP co bolo v zakladnej vybave. Tempomat som chcel od zaciatku ale chceli zan
14 litrov. Videlo sa mi to kus vela. Tak to chcem tam dorobit. Ak to nepojde tak to predycham ale mal som ho v starom aute 8 rokov.Packu uz mam.
14 litrov. Videlo sa mi to kus vela. Tak to chcem tam dorobit. Ak to nepojde tak to predycham ale mal som ho v starom aute 8 rokov.Packu uz mam.
presne ako pise karlin, staci vymenit podvolantovku, namontit packu a nakodovat, podvolantovku a RJ motora, zakladne nastavenie serva a ideš.........to je vsetko 
energizer81 napriklad..
pri tychto jednotkach môžeš aj kľačať a tempomat ti nikdy nepôjde....
1K0-953-549, 1K0-953-549-E, 1K0-953-549-AE, 1K0-953-549-BM

energizer81 napriklad..
pri tychto jednotkach môžeš aj kľačať a tempomat ti nikdy nepôjde....
1K0-953-549, 1K0-953-549-E, 1K0-953-549-AE, 1K0-953-549-BM