PROSÍM O POMOC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PROSÍM O POMOC
Je tu někdo z Prostějova?Nejlépe Malé Hradisko.Potřebuji najít své auto s kterým jeden člověk páchá přestupky.Odměna jistá.
Tel:776005385 Nový Bor
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Policajti ti řeknou že s tím nemohou nic dělat.V tomhle případě to na něj jen tak neodhlásím dokud si nevyřídí ty průsery.Dostal plnou moc a jel.Teď mi choděj ty průsery a já zjistil,že to je stále psaný na mě a když jsem mu volal ať si to odhlásí tak si změnil telefon.Takže nezbyde nic jiného než si udělat výlet 300km a počkat si něj.Mám jeho adresu,ale to neznamená že tam bydlí.Tak to potřebuju otipovat abych nejel zbytečně.Je to dost atypické auto které se v okrese neztratí
chytit a požadovat po něm způsobenou škodu klidně i soudní cestou jde ti o noty doporučuju probrat s právníkem nebo známým četníkem...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Naštěstí pojištěný to bylo donedávna,teď už nevím.Chci si tam dojet a sebrat mu to dokud to nevyřídí a pak to na něj odhlásím nic jiného mi nezbývá.Doklady jsem si nechal vystavit nové takže stejně až ho někde zastaví tak ho vysadí pro neplatný doklady
.Ale to může být taky za rok.
Tak kdo si chce přilepšit před vánoci a otipuje mi to?

Tak kdo si chce přilepšit před vánoci a otipuje mi to?

-
- Aktivista
Odpovědi: 0