škoda octaviaII ws. Webasto pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
TomiA.C.A.B
- Nováček
škoda octaviaII ws. Webasto pomoc
zdravim , chcel bi som implantowat teplowodne nezavisle kurenie do auta a potrebowal bi som nejaku tu chemu ,,vody" ako bi som a kde to mal zapojit najlepsie hadice od toho pridavneho kurenia.... 
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: škoda octaviaII ws. Webasto pomoc
na implantace tam místa moc není elektrika je snadnější milošTomiA.C.A.B píše:zdravim , chcel bi som implantowat teplowodne nezavisle kurenie do auta a potrebowal bi som nejaku tu chemu ,,vody" ako bi som a kde to mal zapojit najlepsie hadice od toho pridavneho kurenia....
-
TomiA.C.A.B
- Nováček
-nedavno sa tu preberali bufiky, bolo tam aj PDFko, staci pouzit hladat
-nenapisal si ci to chces zapojit ako prihrievac alebo nezavisle kurenie a ani typ webasta
-pre ,,autoelektrikara,, je problem najst dve hadice co idu do vymennika kurenia a potom pouzit tu vstupnu ?
btw, na Slovensku sa zrusilo pouzivanie ,,v,, a ,,ch,, a nahradilo sa to ,,w,, a ,,x,, ???
a troska slusnosti by tiez nezaskodilo - ,,o miesto sa ty neboj,, sa divim ze to Milous nechal bez povsimnutia, mna by to nadvihlo zo stolicky 
-nenapisal si ci to chces zapojit ako prihrievac alebo nezavisle kurenie a ani typ webasta
-pre ,,autoelektrikara,, je problem najst dve hadice co idu do vymennika kurenia a potom pouzit tu vstupnu ?
btw, na Slovensku sa zrusilo pouzivanie ,,v,, a ,,ch,, a nahradilo sa to ,,w,, a ,,x,, ???
a troska slusnosti by tiez nezaskodilo - ,,o miesto sa ty neboj,, sa divim ze to Milous nechal bez povsimnutia, mna by to nadvihlo zo stolicky OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
-
TomiA.C.A.B
- Nováček