ZHASNE MOTOR 1.9tdi 96kw pd pasat2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
ZHASNE MOTOR 1.9tdi 96kw pd pasat2002
stava sa mi že mi na volnobeh občas zhasne motor najprv sa to začne chvieť a potom zhaasne .vymenil som žhaviče ,palivovy filter,vyčistil sytko v palivovom čerpadle a stale scipa rano chytne na prevalenie zajdem do prace a potom asi po 3hod nechce naskočiť alebo naskoči po 3 opakovanych štartoch a potom scipne alebo niekedy jazdim aj 2 dni v pohode a potom sa to zas zopakuje už sa na to pozeralo x ludi a vraj všetko ok aj vag bez chyby už som z toho zufaly
-
- Sběrač informací
žhaveni problikne vždycky,vypada všetko suche a bubliny nejsu vydieť všade su čierne hadičky ale ked mi to zhasne a pozrem na palivovy filter pod tu zatku čo sa to zajistuje tou kovovou sponkou tak neni vydieť v nom nafta striekne von až na druhe zatočenie kluča tak neviem či ta zrada nebude niekde v privode paliva.neviem ako to zistiť nechcem meniť bezhlavo naftove čerpadlo potom tandemove lebo dosť tie veci stoja.som z toho zufali a manželka s tym už nechce ani jazdiť lebo ju to nechalo na križovatke a tak točila až vybuchala baterku a potom odťach
- tomiisp
- Aktivista
nezakladaj dalsi novy topicromco123 píše:chlapy mal som to na wagu a elektrikar mi povedal že mam v skupine 13 tieto hodnoty 1.valec -1,5 2.valec -0,8 3valec-0,7 4valec+2,99 može to robiťn tie problemy čo z toho vypliva lebo tomu nerozumiem ale ten 1 a 4 valec sa mi nezda

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

natankuj naftu do kanystru, kup v lékárně stříkačku (10ml), a když ti to chcípne, tak oddělej ten ventil na filtru, dej tam stříkačkou naftu až po okraj, zadělej (nezapomeň dát těsnění) a pokud to na pár otočení chytne, tak je to jasný. Těch pár otočení je asi tak cca 15 sekund, musí to nasát naftu z toho filtru přes hadičku do čerpadla.
- tomiisp
- Aktivista
na vzduch a tandem by som to nevidel, kedze 3 valce idu do - tj. sa ubera davka = nafty je dost a pod tlakom, 4 valec je uleteny dost vysoko cize sa najskor straca tlak medzi gumickami (nepribuda ti olej ?) , kup si sadu gumiciek na vstrek za ~10E, vymen a uvidis, ak to nepomoze tak hladaj dalej, vzdy treba zacat od najlacnejsieho 

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

Zatr sakr, těch hodnot ze sk. 13 jsem si nevšiml. Pravdu má kolega, pravděpodobnější bude to těsnění. 

Naposledy upravil(a) majkl1 dne 06 led 2010, 15:11, celkem upraveno 1 x.
Passat 4motion AVF
-
- Sběrač informací
palivovy filter som vymenil,ale ked to začina zdochinat tak palivo ide ibe z filtra do tandemu potom začnu isť bubliny až to zhasne a v hadičke do filtra nafta stoji ale čerpadlo v nadrži počuť ako vrči tak neviem .myslim že keby to bolo tym tesnenim pod vstrekom tak by bol iba zly štart ale nezhaslo by to