Zapojenie budikov na stole

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

motortech
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zapojenie budikov na stole

Příspěvek od motortech »

Potreboval by som rozpis konektorov na 3genbudikoch VDO 1U0 920 811 F (O1 TDI). Chcem si ich zapojit na stole. Hladal som a neasiel som akurat na A6 co mi moc velmi nepomoze. Elsu sa mi este nepodarilo celu dotahat. Vdaka
motortech
Sběrač informací

Příspěvek od motortech »

Takze uz to mam a funguje to. Keby niekto hladal tak je to zapojene nasledovne:

32 pinovy konektor pre zakladne funkcie (modry konektor na budikoch):
pin c. 1: zapalovanie +12V (15tka na spinacke)
pin c. 23: +Ucc trvaly +12V (30tka na spinacke)
pin c. 24: GND
pin c. 25: K-line

16 pinovy OBD-II konektor:
pin c. 4: GND chasis
pin c. 5: GND signal
pin c. 7: K-line
pin c. 16: +Ucc (napajanie +12V)
pioneer
Sběrač informací

otazka

Příspěvek od pioneer »

Ako mam zapojit bubiky na stole aby som ich mal podsvietene? Lebo hoci jak skusam tak mi nechcu svietit.
Bugs.Bunny
Aktivista

Re: otazka

Příspěvek od Bugs.Bunny »

pioneer píše:Ako mam zapojit bubiky na stole aby som ich mal podsvietene? Lebo hoci jak skusam tak mi nechcu svietit.
T32a modrý pin 20.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

Nazdar, tiez by som si chcel zapojit budiky na stole nech nemusim stale behat do auta pri testovani uspesnosti odstranenia problemu padajucich ruciciek u mojho suseda. Moze to byt takto:
32pin modry na budikoch:
pin c.1 - 12V z pc zdroja
pin c.23 - 12V z pc zdroja
pin c.24 - GND z pc zdroja
pin c.25 - K-line na 16 pinovom OBD II konektore

Vag kabel pripojim do usb a ostatne piny neprepojim z pristrojovkou? Staci len K-line pre otestovanie funkcnych clenov?

Dakujem vopred za rady.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

jupí, už se těším na další totálně rozvrtané panely...ještě že je spousta takových domácích kutilů...alespoň máme o práci postaráno!

sorry za OT
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
adi
Aktivista

Příspěvek od adi »

hodil by jsi sem foto jak to mas zapojene?
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

HanZ píše:jupí, už se těším na další totálně rozvrtané panely...ještě že je spousta takových domácích kutilů...alespoň máme o práci postaráno!

sorry za OT
Miesto toho ze by si poradil, radsej tu provokujes... ..ubohe.. ..nikto sa nenarodil s tym, ze by vsetko hned vedel, kazdy kto ma zaujem nieco vediet sa to musi naucit, rovnako aj ty.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

tak od učení je to tu asitak 10x rozepsané dopodrobna...to tlačítko hledat nahoře, tu není pro legraci!

Ale když je někdo línej hledat, pročítat a učit se, a raději se bude furt dokola ptát a zakládat již vyřešená témata, tak si do něj budu klidně rýpat dle libosti.

(LOL)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
TOMI
Přispěvovatel

Příspěvek od TOMI »

Hladat hladat a hladat je tu na fore par temat o padajucich rucickach ale myslim konkretne riesenie este tu nezverejnil nikto. :D
Neviem ci by nebolo lacnejsie a rychlejsie riesenie ich dat niekomu opravit kto to uz robil a pozna na to liek ako sa vtom vrtat naslepo. ;)
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

To Hanz:
1. Neviem ako si prisiel k tomu ze nehladam.
2. Tuto temu som nezalozil, a otazka je polozena v spravnom threade.
3. 10x je to tu rozpisane preto ze informacie prenikaju na verejnost tazko a ludia ktori vedia (ako Ty) nepovedia..
Tuto problematiku mam nacitanu a nielen na tomto fore a to na co sa pytam som zatial na ziadnom ceskom ani slovenskom fore nenasiel.
ladisek
Nováček

Příspěvek od ladisek »

SBD přístroje do roku výroby 2002,měli už z výroby od fa.VDO chybu v tištěném spoji přímo na desce přístrojů(studé spoje).Stačí si vzít lupu dobře nasvítit multimetr a micropájku.Potom už jenom hodně štěstí aby jsi to našel brzy.Hledej kolem procesoru ve střední části desky panelů.Před letováním ukostři desku kouskem kabelu k něčemu kovovému třeba(dveřní zárubně)aby jsis ještě nevydělal místo opavy.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

No ona to není chyba z výroby v tom smyslu, že by tam měli studené spoje. Ty tam vznikají až po čase vlivem chybného návrhu desky (layout).

Takže hledat, hledat a hledat. Já je v podstatě opravuji tak, že opravím studené spoje a rovnou vyměnim stabilizátor, který bývá touto vadou dost často načatý (a tomu i odpovídá cena opravy). Proto se někomu opravené budíky vracejí furt dokola a někomu ani po třech letech...tedy za ty 3 roky se mi vrátil jeden jediný a to kvůli něčemu úplně jinému...
mifii
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mifii »

me se vratil dnes jeden po 5.letech a to diky tomu ze se do nej nekdo dival co sem tam opravoval a pri rozebirani prerusil tistenky. (LOL) jsem format opravil jsem mu to gratis pac jich vozi spousta,ale rekl jsem mu at uz takove veci nedela.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

se mi nezdá, že by byl někdo natolik blbej, aby při rozebírání budíku, kde nejsou potřeba vůbec žádné nástroje (krom 2 šroubů zvenku), dokázal poškodit DPS...ale možný je všechno...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“