Octavia II-nevypnou větráky chladiče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia II-nevypnou větráky chladiče
ahoj, mám problém s Octavií II rok 2004 1,9 TDI.když vypnu motor a vytáhnu klíček, tak mi sepnou ventilátory chladiče, čímž vybíjí baterku.Nemůžete mi poradit co s tím je? mechanik řekl, že je to buď nějaká pojistka nebo hlavní relé.díky
Re: Octavia II-nevypnou větráky chladiče
vag ? pamat zavad ?ZuzaCBR píše:ahoj, mám problém s Octavií II rok 2004 1,9 TDI.když vypnu motor a vytáhnu klíček, tak mi sepnou ventilátory chladiče, čímž vybíjí baterku.Nemůžete mi poradit co s tím je? mechanik řekl, že je to buď nějaká pojistka nebo hlavní relé.díky
Čidlo teploty na chladiči hodí chybu na VAGu. Když sem to dělal naposled, tak běžel větrák pořád i při běžícím motoru a cca minutu po vypnutí klíčku přestal běžet. Stačilo vyměnit čidlo teploty na chladiči. Na druhou stranu sem taky celej větrák měnil kvůli tomu, že to úplně vytlouklo baterku. Má v sobě elektroniku. Asi se něco po....
Ano může to být i ta jednotka,lae zkusil bych to čidlo vody levnější variantaLumír píše:Jestli jsi na to ještě nepřišel tak na 90% bych řekl že je tam vadný větrák na chkladiči je v něm totíž řj a ta je ve zkratu. A chove se to tak že ty vrtule jedou furt jako by byl motor přehřátý.Jde to najít i diagnostice , ale kde bych ti řekl až zítra a platí to pro diag DELPHI DS 100.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel