Zdar, tak som tu

po vsetkych problemoch co s tym autom boli..momentalne riesim vysoku spotrebu asi 15-17l/100km, na aute jazdim ako stara mama plynový pedál len hladkám...a nic... Auto nešlo dobre, cukalo, triaslo.... bola to zle založená váha vzduchu, váhu som objednal a zalozil druhú (neznačkovú) zmizla chyba regulacie zmesi, auto prestalo cukať, malo aj aký taký výkon...myslel som ze sa umudri aj spotreba...ale nic...auto beha no spotreba taka ista ako bola...2 dni dozadu som to pichol na VAG chyba nizke napatie na svorke 30 to je od slabsej baterky, druha bola prekroceny plniaci tlak turba...chyby som vymazal...o 2 dni po napichnuti VAG ziadna chyba. Tak neviem... 99% sa ešte objaví. N75 cvaká v teste akčnych clenov. no ci regulacia funguje ako má...to netusim. Dneska som na skusku vymenil tu cinsku váhu za original bosch co tam bola zle zalozena predtym...prebehol som auto..ide, ma aj troska vacsi vykon, volnobeh menej lieta (ale stále lieta)....no mám taky matny dojem ze ta spotreba asi ostala .
- Ináč auto má vykuchaný KAT....nejaké nápady čo by som mal este skontrolovat? diky
Wiktor
Auto: Passat 1.8T kod motora AEB 1997, 110kW, podotykam auto nemá snimač tlaku turba...